Ny undersøgelse viser: Vi bliver mest lykkelige af at købe denne ting
mode

Undersøgelse viser: Vi bliver mest lykkelige af dette køb

Af Cecilie Stubkjær Ottosen 7. april 2021
Elsker du også at shoppe online, og vil du gerne købe noget, som du ved gør dig glad? Så læs med her, når vi afslører, hvilken ting vi bliver mest lykkelige af at købe – og hvorfor.
2 t og 20 min 2 personer
Tid i alt 3 t og 50 min

Det skal du bruge

  • 50 gram lakrids
  • 200 liter vand
  • 1 kylling

PYNT

  • Blødt smør 170 g.
  • Flormelis 150 g.
  • Neutral flødeost 300 g.
  • Citronsaft 1,5 tsk.

Coronanedlukningen har sat en stopper for mange af de ting, som vi normalt nyder i vores hverdag – de ting, som normalt giver os input og inspiration, og de ting, som bringer os lykke.

Onlineshopping er derfor blevet os en kær ven, som kan bringe noget spænding og lykke i en ellers lidt trist tid. Sammenligningsportalen, money.co.uk, har lavet en undersøgelse for at finde ud af, hvilken ting som bringer størst lykkefølelse ved onlineshopping under Corona.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Forårsgarderobe: 10 styles, du bare må eje dette forår

De har lavet undersøgelsen ved at få 2.560 personer til at nedskrive intensiteten af 10 forskellige følelser, som de oplever efter at have onlineshoppet. Hver følelse bliver tildelt en score baseret på dens positivitet med et maksimum af 500 point – jo højere en score, jo større lykkefølelse.

Læs også: Spottet på IG: Ny comfy trend får os til at drømme os væk

På en femteplads med 468 point ligger hjemmetræningsudstyr. Med lukkede fitnesscentre og større fokus på hjemmetræning og mental sundhed scorer køb af hjemmetræningsudstyr 63% lykkefølelse.

Bogorme siges at være gladere end folk, der ikke læser, og på en fjerdeplads finder vi derfor også købet af fiktionsbøger med 64% lykkefølelse og 470 point.

På en tredjeplads finder vi noget, som vi her på redaktionen især er vilde med – sneakerskøb! Dét at få fat i vores drømmesneakers kan give os 64% lykkefølelse og har scoret 472 point i undersøgelsen.

På en andenplads ligger købet af en spillekonsol, som giver 66% lykkefølelse, og har fået 475 point i undersøgelsen.

Læs også: Envii x Fabrek: Ny farverig og comfy kollektion på vej

På en flot og grøn førsteplads ligger stueplanter med hele 67% lykkefølelse og 478 point. Det er da også blevet videnskabeligt bevist, at stueplanter kan have en god effekt på både dit mentale og fysiske helbred, og det er derfor heller ikke overraskende, at stueplanten indtager førstepladsen som dén ting, der bringer mest lykkefølelse.

MestLæste