mode

Envii X Fabrek: Ny farverig og comfy kollektion på vej

Af Tanja Hartmann 25. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Synes du, at nattøj er noget af det mest comfy at have på? Og er du ærgerlig over, at du ikke bare kan rende rundt i det en hel dag? Så har vi en glædelig nyhed til dig. Vi kan nemlig afsløre, at nattøj er blevet det nye hverdagstøj. Læs med her og bliv inspireret.

Envii har endnu en gang teamet up med interiør-guruen Fabrek, og denne gang byder de på en loungewear-kollektion, der er inspireret af det sidste års tid, som de fleste af os har brugt i vores eget lille hjem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er ingen hemmelighed, at mange af os sikkert har brugt det sidste år i blødt og comfy nattøj, nu når vi alligevel ikke har kunne komme særlig meget ud. Det har Envii og Fabrek ladet sig inspirere af. For hvorfor skal vores behagelige tøjstil stoppe, bare fordi samfundet åbner op igen?

Det kommer den heller ikke til med den splinternye kollektion, hvor nattøj bliver til det nye hverdagstøj. Den er nemlig skabt af søde drømme og designet til, at vi skal føle os godt til rette i den samme beklædning hele dagen lang.

Kollektionen vil byde på items i blødt stof, der alle er pyntet med mønstre og søde pastelfarver, som er inspireret af Fabreks feminine univers.

Den nye kollektion er tilgængelig online fra den 29. marts på både envii.com og fabrek.dk.

Se de lækre og comfy iteems i galleriet lige her:

EnviixFabrek

Find t-shirt til 375 kr. her.
Foto: Envii og Fabrek
Find bukser til 400 kr. her.
Foto: Envii og Fabrek
Find kjole til 500 kr. her.
Foto: Envii og Fabrek
Find sovebriller til 120 kr. her.
Foto: Envii og Fabrek
Find hårelestik til 45 kr. her.
Foto: Envii og Fabrek
Find taske til 375 kr. her.
Foto: Envii og Fabrek

MestLæste