Spottet på IG: Ny farverig trend til fingrene har taget verden med storm
mode

Spottet på IG: Ny farverig trend til fingrene har taget verden med storm

Af Amanda Elena Justesen, redigeret af Ema Seferovic 23. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er skruet op for farverne og detaljerne på denne nye trend, der næsten ligner bland-selv-slik til fingrene: farverige, chunky akrylringe er nemlig én af tidens største modetrends.

Det er ikke længe siden, at vi præsenterede jer for en ny trend, der indebar farver og perler, der kunne blive vist frem i dine spejlselfies. Læs mere her.

Men er du på udkig efter at give både dit look og din spejlselfies endnu mere kant? Så er den nye trend helt sikkert også noget for dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ringe i regnbuens farver

Det drejer sig om ringe, der mest af alt ligner noget, der hører til i en fem-årigs udklædningskasse. Men den er god nok. Det er den nyeste store trend blandt de helt store influencere – og vi må sige, at trenden passer helt perfekt ind i #ANNAOGLOTTECORE-fænomenet, vi lige nu ser i modebilledet.

Ringene kan købes på alverdens insta-shops til alt fra 25 kr. til 650 kr. stykket, og hvis du er kreativ, kan du også lave dine helt egne ringe.

Diverse influencers viser os med denne trend, hvordan lidt farverige detaljer for alvor kan spice det grå vinteroutfit op - og med solen og forårsvejret lige rundt om hjørnet må man sige, at denne trend er perfekt timet.

Vi Unges modeteam giver dig her ti steder, hvor du kan købe de sjove akrylringe, der fås i alle farver, mønstre og størrelser – og det er her, du bare skal give den gas og tænke: ”More is more”.

Man kan både købe de sjove ringe hos Zara og hos disse fine Instagram-shops:

Nyfarverigtrendtilfingrenehartagetverdenmedstorm

Kan købes her.
Foto: @tylermcgillivary
Kan købes her.
Foto: @beadhouse
Kan købes her.
Foto: @tabiscarlett
Kan købes her.
Foto: @la_manso
Kan købes her.
Foto: @maisie.moo.rings
Kan købes her.
Foto: @alerria_
Kan købes her.
Foto: @monchermoi
Kan købes her.
Foto: @jewelsfromaugust
Kan købes her.
Foto: @katherinescarlettdesign

Læs mere om

MestLæste