mode

Spottet på IG: Årets største jule- og nytårstrends

Af Amanda Elena Cibotaru Justesen, redigering af Ema Seferovic 8. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
December er lig med hygge, kvalitetstid med familien og god mad – men det er også en tid, hvor der er plads til at gøre noget ekstra ud af det, når det handler om makeup og outfits. Læs med her og bliv guidet til tidens største jule- og nytårstrends.

Vi går en festlig tid i møde, og selvom Covid-19 gør det svært for os at mødes, skal garderoben ikke snydes for lidt glimmer og glamour. Vi Unges modeteam har samlet en række looks inspireret af nogle af vores yndlings IG-girls, der sikrer dig et festligt og sjovt look, der passer perfekt til netop denne højtid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Youtuberen Anna Briand og skuespilleren Fanny Bornedal viser os, hvordan man klæder sig i smukke kjoler, der sagtens kan bruges til både juleaften, nytårsaften og andre corona-venlige arrangementer denne sæson.

Nu hvor vi desværre ikke kan tage til fest, må vi bruge enhver undskyldning for at klæde os fint på. Find lignende kjoler her.

Hvis du ønsker at gøre dit outfit lidt ekstra julet, kan du få inspiration af den seje influencer Melissa Bentsens udgave af The Grinch

Find en lignende julekjole her

Læs også: 15 fine julegaver, der koster under 500 kr.

Hvis du ikke er så meget til kjoler, men stadig vil se smart ud samtidig med, at du vil købe noget, du kan bruge udenfor juletiden, kan du gøre ligesom Josefine Simone, der har trukket i en sej buksedragt.

Find en lignende dragt her
Hvis du allerede har en denimskjorte derhjemme eller et par seje jeans, kan du nøjes med at købe den manglende del, for at få et matchende sæt, der giver samme illusion som buksedragten.

En fjerde mulighed kunne også være at gøre som en af vores yndlings svenske influencer Matilda Djerf. Hun har nemlig valgt at trække i et pink suit, der kunne være helt perfekt til julens festligheder.

Find et lignende sæt her

Ej at forglemme de flotte accessoires, julen giver anledning til! Den hollandske influencer Angela Onuoha viser på sin Instagram, hvordan hun pynter sit smukke hår med guld detaljer. Og vi kunne ikke ønske os andet til en hyggelig julemiddag.

Tjek hendes Youtube kanal ud for at se, hvordan hun gør.

Læs også: Sådan laver du flotte krøller - helt uden varme!

Udover de festlige klæder, kan du skrue helt op for din kreativitet, når du lægger makeup i denne måned. Sammen med Selena Gomez viser Nikkie her, hvordan du lægger en festlig makeup, der både inkluderer glimmer, rød læbestift og en fin øjenskygge.

Find en glimmer eyeliner her
Find en rød læbestift her
Find en øjenskyggepalette her

Hvis du ligesom os fryser i denne kolde vintermåned, og synes det er hyggeligere at trække i behagelige klæder juleaften eller måske julemorgen, kan du gøre ligesom seje Tine Maria og hoppe i et matchende sweatsuit.

Find et lignende blødt og varmt sæt her

Husk den varme dragt til når du og din familie skal ud at fælde juletræ, eller måske bare skal ud og gå i det kolde vejr. Gør som Jasmin Lind og invester i en lang dunjakke, der holder dig varm hele vejen rundt:

Find en lignende her

Hvis du er hurtig, kan du nå at ønske dig en af de smukke kjoler eller vinteritems i julegave og bruge dem resten af vintermånederne.