mode

Selena Gomez overrasker med nyt designsamarbejde

Af Tanja Hartmann 5. juli 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: The Mega Agency
Selena Gomez har netop lanceret sin nye kollektion i samarbejde med mærket la'mariette, og her er der et helt særligt budskab bag badetøjet.

Nu kan du gå sommeren i møde på bedste Selena-manér. Den verdenskendte sangerinde og skuespiller lancerede nemlig den 3. juli 2021 sin helt nye badetøjskollektion, som hun har lavet i samarbejde med mærket la'mariette.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Samarbejdet handler om inklusion, kropspositivitet og fejring af, at alle kroppe er skønne. Badetøjet fås derfor i forskellige størrelser, facetter og stilarter, så der er noget til enhver smag og kropstype. Badetøjet har til formål at give kvinder selvtillid og få dem til at føle sig tilpasse i deres egen krop.

- Selenas selvtillid er uovertruffen, så det at vi har været i stand til at designe noget badetøjet med hende, der får den selvtillid frem, er så givende, fortæller Morgan Brutocao, medstifter af la’mariette.

En autentisk kollektion

Selena Gomez’ kollektion inkluderer blandt andet seks nye stilarter med tre bikinitoppe, to bikiniunderdele og en badedragt, som alle er lavet i et lilla aura-print, hvor der også er tilføjet grønne og røde farver til.

- Aura-printet er inspireret af Selena og hendes aura, der skinner igennem i alt, hvad hun laver. Vi ønsker derfor, at alle andre også skal have følelsen af at være deres mest autentiske selv ligesom Selena, fortæller Morgan Bruocao.

Her kan du blandt andet se Selena Gomez rocke noget af badetøjet fra kollektionen:

Stolt af sit design

Selena Gomez har også postet et billede på Instagram, hvor hun giver udtryk for, at hun er stolt over sit design og budskabet bag det.

- Hvad jeg elsker ved dette design er, at det fejrer kvinder, der elsker deres kroppe ubetinget og giver sig selv den selvbekræftelse, som de fortjener. Håber, at du elsker det lige så meget som mig, skriver hun.

Se hendes post lige her, hvor hun er iført badedragten fra designet:

Hvis du godt kunne tænke dig at få fingrene i items fra Selena Gomez' nye kollektion, kan du finde dem lige her.

MestLæste