mode

Se listen over de allerstørste 2020-trends

Af Selma Babette Ringmann Søgaard Modeassistent: Clara Shields 25. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I 2020 har Instagram været fyldt med billeder af snoede, farvede lys, tørrede blomster og pastelfarvede joggingsæts– og det er nok tre af de største musthave items i år. Vi Unge har samlet listen over de 10 største trends i 2020. Se, hvor mange trends du kan krydse af på listen.

Selvom det er fedt at være helt sin egen og skille sig ud, er der nogle trends, som vi bare ikke kan undgå at hoppe med på. Vi Unge har samlet listen over alle de fedeste trends i 2020, og du har med garanti mindst én af de mange trendy items hjemme på dit værelse eller hængende i din garderobe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se de 10 fedeste pigetrends fra 2020 nedenfor.

1. Trend: De tørrede blomster

Evighedsbuketten har ikke været til at komme udenom i år, og den er blevet en stor konkurrent til den almindelige buket blomster og til de rigtige levende planter. Den holder, som navnet angiver, nemlig for evigt – hvilket er superfedt for os, der ikke har grønne fingre, og derfor ofte har svært ved at holde de normale planter i live. Er du ikke hoppet med på trenden endnu, kan du stadig nå det.

Foto: PR

Tørrede blomster, evighedsbuket.dk, 200 kr.

2. Trend: De snoede lys

De er flotte, de er pastelfarvet, og så skaber de bare den hyggeligste stemning. Vi er sikre på, at de snoede lys er kommet for at blive. Har du endnu ikke fået fat på de flotte lys, så er det ikke for sent at hoppe med på bølgen.

Foto: PR

Snoede lys, Hay hos Bahne, 30 kr.

Snoede lys, Lex Pott hos Blossom.dk, 225 kr.

3. Trend: Det pastelfarvede joggingsæt

Joggingsættet er nok den mest hypede beklædning i år og med god grund. Det er endelig okay at have behageligt og blødt tøj på – også til hverdag. Vi er helt vilde med sættet, der kan fås i alverdens flotte pastelfarver. Vi er særligt helt vilde med det lyseblå sæt fra H&M.

Foto: PR

Hættetrøje, H&M, blå, 179 kr.

Joggingbukser, H&M, blå, 179 kr.

4. Trend: Strikvesten

Strikvesten er efterhånden blevet en fast del af vores garderoben – og så er den jo flot uanset, hvad man har på indenunder. Den fås i mange forskellige farver og former – og hvis du er klar på en kreativ udfordring, så kan du strikke den helt selv. Hvis ikke du er den store strikkehaj, og stadig ikke har anskaffet dig vesten, kan du købe den meget fine vest fra Envii.

Foto: PR

Strikvest, Envii hos Samsoe.com, 380 kr.

Læs også: 5 Instagramprofiler du skal følge, hvis du drømmer om at strikke din egen efterårssweater

5. Trend: Den retro hårklemme og det girly hårspænde

Den fede 90’er trend er i den grad kommet tilbage – og vi er vilde med den. Accessoires til håret pifter ethvert outfit op, og er en god måde at udtrykke sin stil på. Du har helt sikkert allerede et spænde af en eller anden art derhjemme, hvis ikke, så har vi fundet to forskellige, der er et godt bud på trenden.

Foto: PR

Hårklemme, Pico, 100 kr.

Hårspænde, Sui Ava, 90 kr.

6. Trend: Plakater

Plakater hitter stort i år, og det er især plakater fra kunstneren Henri Matisse, der er blevet særligt populære. Lige pludselig, kunne man ikke træde ind på et værelse, hvor plakaten af den blå dame, lavet af Matisse, ikke hang på væggen. Vi er meget imponeret over Matisses popularitet, og er selv helt vilde med plakaten. Hvis ikke den blå dame hænger på dit værelse endnu, så kan du sagtens nå at anskaffe dig den.

Foto: PR

Plakat, Henri Mattise blå dame fra 79-199 kr.

7. Trend: Perlesmykker

Hvis 2020 var en accessory, så var den perlesmykker. ALT med perler hitter helt vildt i år. Der er ikke en butik, der ikke er hoppet med på perletrenden – og det har derfor været nemt at anskaffe sig de flotte perlesmykker. Mange har også udfoldet deres kreativitet ved selv at lave perlearmbånd og halskæder.

Foto: PR
Perleøreringe, Mango, 100 kr.

8. Trend: Plastikkasserne fra HAY

I 2020 kan vi ikke komme udenom plastikkasserne fra HAY, som er blevet en fast del af vores indretning. De er helt perfekte til at organisere værelset med og så kan de fås i tre størrelse i ALLE farver – du finder dem med garanti i din yndlingsfarve.

Foto: PR

Lilla kasse, HAY, lille, 39 kr.

Gul kasse, HAY, medium, 79 kr.

Læs også: 22 ting fra 90'erne, der stadig er fede i dag!

9. Trend: Skjorten med kravekant

Den søde, lidt bondeagtige trend har domineret stilen i 2020, og særligt blondekraven har haft kæmpe indflydelse i år. Kravetrenden er jo bare megafed – og så gør den bare resten af outfittet lidt mere feminint.

Foto: PR

Skjorte med krave, H&M, 180 kr.

10. Trend: AirPods

Vi elsker alle musik, og i 2020 kan man næsten ikke få øje på et menneske ude i gadebilledet, der ikke har AirPods i ørene. De er smarte, de er trådløse, men de er altså også rimelige dyre. Hvis ikke du har de trådløse høretelefoner, skal du altså ikke ærgre dig – musik lyder godt uanset, hvilke øretelefoner man har.

Foto: PR
Airpods, Apple hos Humac.dk, 1.300 kr.