mode

Se listen: Her de 10 største stilikoner i verden

Af Anna Holm Pedersen 22. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ingen hemmelighed, at de kendisser, der er vores foretrukne, ofte også er dem, der har indflydelse på, hvad vi gør og køber - specielt når det kommer til mode. Er du også interesseret i at finde ud af, hvilke celebs, der styrer dagsordenen for, hvad de fleste af os har på? Så læs med her, når Vi Unge giver dig listen over de 10 mest modeindflydelsesrige kendisser.

Fra magasinernes glossy sider og feeds fra Instagrams mest stilfulde influencere til scenerne i de bedste film og tv-shows til catwalken – vi lader os inspirere utallige steder, når det kommer til mode.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En undersøgelse fra OnBuy.com viser, at 72 procent af 3.405 interviewede personer tager deres stilinspiration fra kendisser, hvori 36 procent genskaber kendisoutfittet. Samtidig fortæller undersøgelsen, at 86 procent af de interviewede finder inspiration fra den røde løber.

Læs også: Stjæl IG-stilen: Sådan får du en simpel og klassisk stil

Men hvem mon vi får mest inspiration fra? Er du også interesseret i at finde ud af, hvilke kendissers stil der inspirerer os mest – så læs med her, når Vi Unge kroner de 10 største stilinspiration fra 2020.

1 - Kylie Jenner

Kylie Jenner topper listen som den største berømthedsmodeinfluencer med 751 ud af 1000 point. Jenner inspirerer dagligt til nye overskrifter omkring, hvorvidt hendes outfit er et hit eller ikke. Det er ikke for sjov, at der er 32.520 insta-opslag, der bruger hashtagget #Kyliejennerinspired, eller at der hver måned 9.200 gange bliver søgt på ’Kylie Jenner Style’. Helt velfortjent førsteplads!

2 – Kendall Jenner

Kylies storesøster, Kendall Jenner, smyger sig, med sine 751 point, ind på en andenplads, som den mest modeindflydelsesrige kendis. Fra sin plads på catwalken til paparazzifangede outfits, inspirerer hun mange af os. Så meget at 7.700 månedligt søger på ’Kendall Jenner stil’ og 133.943 forskellige insta-opslag har benyttet hashtagget #Kendalljennerstyle. Det er vist fair at sige, at vi er en smule besatte af Jenner-søstreparret.

3 – Kate Middleton

På en tredjeplads ligger Kate Middleton med 539 points. Selv når hun deltager i kongelige opgaver, tager hun tiden til at levere look på look. Hver måned er der 3.200 søgninger af ’Kate Middleton fashion’. Derudover findes 25.88 opslag på Instagram, der er tagget med #Katemiddletonfashion og 122.708 med hashtagget #Katemiddletonstyle.

4 – Gigi Hadid

Det viser sig, at vi ikke kun er besat af Gigi Hadids vodka-pasta, men også hendes stil. Gigi har i hvert fald med sit ensfarvede og afslappede look fået 399 point ud af de 1000, 600 månedlige søgninger af ’Gigi Hadid outfit’ og 135.015 Instagram-posts med hashtagget #Gigihadidstyle.

5 – Rihanna

Baseret alene på det faktum, at hun havde tusinder af mennesker, der ønskede at farve deres hår rødt og klippe det til en såkaldt ”pixie cut”, ville det næsten være kriminelt, hvis ikke Rihanna kom med på listen over de 10 mest modeindflydelsesrige kendisser. Rihanna er landet på en femteplads med 353 points, 5.221 indlæg på Instagram med hashtagget #Rihannafashion og 81.321 indlæg under #Rihannastyle.

6, 7, 8 – Kim Kardashian, Meghan Markle, Hailey Bieber

Efter Rihanna følger de populære Jenner-søstres storesøster, Kim Kardashian, med 345 points.

På en syvendeplads sidder ex skuespillerinde, nu prinsesse, Meghan Markle, med 335 points.

Til sidst, på en ottende plads, finder vi Justin Biebers modelkone, Hailey Bieber, der scorer 269 ud af 1000 point.

Læs også: H&M lancerer kollektion med et kendt denim-brand: Se de flotte styles

9 – Bella Hadid

Streetwear-ikonet, Bella Hadid, fjerdepladsens lillesøster, indtager pladsen som den niende mest indflydelsesrige celeb, når det kommer til mode. Bella scorer 209 ud af 1000 point og er tilskrevet 3.600 månedlige søgninger efter sin stil. Dertil er 9.971 insta-opslag tagget med #Bellahdidoutfit og 71.611 med #Bellahadidstyle.

10 – Beyoncé

Afslutningen på top 10-listen indtager selveste Queen B. Kendt for sine musikvideoer fyldt af ikoniske looks, kan vi godt blive enige om, at Beyoncé selvfølgelig også skal have en plads på listen over de største modeindflydelsesrige kendisser. I alt får hun 170 point og 1.600 månedlige søgninger efter ’Beyonce-stil’. På Instagram findes der 9.050 opslag med hashtagget #Beyonceinspired og 11.487 med #Beyoncefashion.

MestLæste