Zendaya
mode

Se billederne: Zendaya strålede i to vintagelooks på den røde løber denne weekend

Af Rose Maria Boelsmand 2. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix
Det ene var fra Versaces 2002 Haute Couture-kollektion, det andet et todelt Prada arkiv-look fra 1993.

Få formår som Zendaya at få tiden til at stoppe et sekund på den røde løber, og årets NAACP Image Awards, der blev uddelt den 25. februar, var ingen undtagelse.

Efter at have glimret ved sit fravær til både Bafta og Golden Globes Awards berigede ’Euphoria’-stjernen endelig sine fans med sin deltagelse til weekendens awards shows.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og hvilken genopstandelse det var. Til NAACAOP-prisuddelingen havde Zendaya nemlig valgt ikke at gå den skræddersyede vej, men i stedet været en tur i arkiverne hos to af verdens førende modehuse, nemlig Versace og Prada.

På den røde løber ankom superstjernen dermed i et formidabelt sort skrud med grønne accenter fra Versaces Spring/Summer 2002 Haute Couture-kollektion med dyb udskæring, fremhævende detaljer over brystet og en høj slids i det voluminøse skørt.

Zendaya
Foto: MEGA/Xavier Collin/Image Press Agency

Senere på aftenen, da Zendaya skulle uddele en pris på scenen, trådte hun ind i det klare projektørlys i en todelt, hvid Prada-sag med delikate, stjerneformede cut-outs fra husets Spring/Summer 1993-kollektion.

Zendaya
Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

Og konceptet om at bruge det, der allerede findes, er heller ikke et fjernt koncept for Zendaya.

Faktisk lader det til at være lidt af en sport for hende, at finde de bedste looks fra modehusenes arkiver og bringe dem til live igen på den røde løber – til glæde for modekendere, men så sandelig også med blot lidt omtanke for miljøet. Vi bifalder trenden.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste