mode

#OutfitOnsdag: Stjæl influencer Melissa Bentsens pastelfarvede stil

AF AMANDA ELENA JUSTESEN, REDIGERING AF EMA SEFEROVIC 21. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Melissa Bentsen bruger sin Instagram til at vise sine 147 tusinde følgere, hvordan man forbliver farverig og legende med sin stil – også selvom det er super koldt og gråt udenfor. Og nu kan du nemt komme til at ligne den smukke og positive influencer.

I det nyeste nummer af Vi Unge har vi spurgt Melissa ind til hendes personlige stil, og hun vil selv beskrive den som: ’behagelig, farverig og eksperimenterende’. Og det giver vi hende ret i. Melissa formår altid at finde tøj, der både er behageligt og blødt, men samtidigt også noget der er farverigt og pænt. Hun beskriver selv sin stil som ’all over the place’, fordi hun nyder at mixe det street-tøj med styles, der er mere cute og feminine. I shoppegalleriet forneden, har vi samlet nogle styles, der er helt i Melissas ånd. Køb for eksempel de mere chunky Nike Air Force 1-sneakers, men vælg dem i en pastelfarve. Dermed kan de bruges sammen med nogle af de mere feminine styles, som Melissa ofte rocker på sin Instagram.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Melissa elsker farven blå, og bare fordi termometeret siger 10 grader, behøver farven på sweateren ifølge Melissa ikke at matche den grå himmel. Gør ligesom hende og match din neglelak med dit tøj for et sammensat look. Hvis du Drømmer om et mere nedtonet look, men samtidigt vil finde styles, der er sjove og farverige, bør du blande de farverige bluser eller bukser med mere neutrale toner.

Melissa vælger nemlig også items, der kan sammensættes på kryds og tværs. Det har hun for eksempel gjort her, med et par lyse jeans, der nemt kan sammensættes med samtlige mønstrede og farverige bluser. Melissa giver dagligt inspiration på sin Instagram til, hvordan man nemt kan få et chic, men kreativt look der er perfekt til skoledagen.

Hvis du ønsker at finde tøj, der er 100% i Melissas ånd, er vi så heldige, at Melissa akkurat har lanceret sin helt egen tøjkollektion med branded Na-kd.

Cardigan, Melissa Bentsen x Na-kd, 290 kr.

Melissa har skabt en kollektion af tøj, der indeholder items hun selv mangler. Ifølge hende behøver mørkere dage ikke betyde mørkt tøj, og vi kunne ikke være mere enige.

Bluse, Melissa Bentsen x Na-kd, 220 kr.

Nederdel, Melissa Bentsen x Na-kd, 220 kr.

Læs også: #OutfitOnsdag: Hop ind i efteråret med stil ligesom Hailey Bieber

’Jeg er selv en sucker for co-ords…’ har Melissa fortalt os i interviewet, du finder i det nyeste Vi Unge. Det smarte ved et matchende sæt er, at det kan dresses både op med et par stiletter, så det bliver feminint og chic, men det kan også styles, som hun har gjort med et par chunky sneakers, så det bliver street og casual.

Melissas bedste råd er, at man ikke skal klæde sig efter, hvordan andre klæder sig, men finde sin egen stil og embrace den. Det har hun selv gjort, og vi er så glade for, at hun vil dele lidt af den med os. Bliv inspireret med shoppegalleriet nedenfor, hvor vi har linket til en række farverige items, der helt sikkert kan gøre dig lige så chic, som Melissa Bentsen er på sin Instagram.

Uldblazer, H&M, 350 kr.
Jeans, H&M, 180 kr.
Bluse, Top Shop, 135 kr.
Sweater, Zara, 250 kr.
Sneakers, Nike Air Force 1 Sage hos Zalando.com, 850 kr.
Taske, Daniel Silfen, 400 kr.

Husk at tagge os på #OutfitOnsdag og vis os, hvordan du rocker dit yndlings stjerneoutfit.

Læs mere om