mode

#OutfitOnsdag: Sådan får du Louise Bjerres feminine og farverige stil

Af Amanda Elena Justesen, redigering af Ema Seferovic 28. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også vild med Louise Bjerres stil? Så kan du her få inspiration til, hvordan du får en lige så feminin og farverig stil som hende.

Louise Bjerre har siden 2013 lavet sjove, kreative og inspirerende videoer på sin Youtube-kanal under navnet LouLiving. Her viser hun os alt fra, hvordan man lever som en klimatosse til shopper uden at se på prisen, og nu kan du hurtigt stjæle hendes søde og feminine stil med disse håndplukkede items.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Med sine 161.000 subscribers på YouTube og 203.000 følgere på Instagram er Louise Bjerre ikke til at komme udenom, og vi hos Vi Unge kan godt forstå, hvorfor hun er så populær. Udover at være sød og sjov, viser Louise os også, hvordan man klæder sig feminint og flot.

I det nyeste Vi Unge blad kan du læse om Louises personlige stil samt finde håndplukkede items, hun selv gerne vil eje. Louise beskriver sin stil som værende: feminin, farverig og klassisk - og dette ses tydeligt på hendes Instagram.

Læs også: #OutfitOnsdag: Stjæl Melissa Bentsens pastelfarvede stil

Ifølge Louise kan man aldrig have for mange farver på. I shoppegalleriet for neden kan du finde items, der minder om dem, vi ser Louise i. Tilføj en sweater i samme nuance som mønstret på underdelen, som hun viser os på sin Instagram på den måde virker sættet ikke for spraglet, men derimod mere gennemført.

Louise går nærmest altid med pastelfarver og en flot taske - også selv når vejret er gråt og koldt udenfor. Gør ligesom hende og iklæd dig i et par farverige bukser, men tilføj en nedtonet top så dit look bliver mere gennemført. Louise har fortalt til Vi Unge: ”En nude lædertaske i struktur er et must, fordi de er klassiske og ekstra slidstærke.” I galleriet nederst i artiklen finder du en nude taske med flotte detaljer, du næsten kan bruge til ethvert outfit.

Louise ses altid i smukke kjoler og nederdele stylet til perfektion. Men hendes bedste modetip er faktisk også at investere i klassikere, du bruger igen og igen, da det er godt for både miljøet og din pengepung. I galleriet kan du finde en sød kjole samt en smuk nederdel, man kan bruge sæson efter sæson.

Hvis man har tendens til at vælge sort tøj, er Louises bedste råd at gå efter en statement blazer. Vælg en i farve som den i shoppegalleriet og tilføj den til et helt sort outfit. Louise har fortalt os, at hun startede med at vælge statement items som den og blev hurtigt bedre til farver, og tøjet fik derefter en længere levetid.

Elsker du også Louise Bjerres farverige og feminine stil? Vi hos Vi Unge er i hvert fald selv helt vilde med den, og nu kan du nemt få en stil alá hendes ved blot at følge hendes simple råd.

Husk at tagge os på Instagram med hashtagget #OutfitOnsdag, hvis du har fået inspiration af influencernes tøjstil.

Shop stilen her...

Taske, Hvisk, 710 kr.
Kjole, Sisters Point, 445 kr.
Nederdel, mbyM, 500 kr.
Blazer, H&M, 250 kr.
Bluse med krave, Zara, 300 kr.
Bukser, Monki, 200 kr.
Pandebånd, Gina Tricot, 70 kr.
Sneakers, Adidas hos Zalando.com, 750 kr.
Halskæde, Mango, 200 kr.
Strik, Only, 230 kr.

Læs mere om