mode

Nytårsinspiration: Kom ind i 2021 med masser af glimmer og glamour

Af Amanda Elena Cibotaru Justesen og Clara Shields, redigering af Ema Seferovic 21. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hop ind i det nye år med stil. Selvom verdenssituationen ikke tillader fest og ballade, skal årets sidste dag stadig fejres på ordentlig vis.

Nytårsaften er den sidste aften på året, og selvom vi hverken må feste eller samles med alle vores venner, mener vi stadig, at denne aften giver anledning til vilde makeup-looks og festlige outfits – også selvom det kun er med en eller to venner/veninder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stresser du også hvert år over, at nytårsaften bare SKAL være den bedste aften nogensinde? I år tillader omstændighederne hverken fest eller ballade, så find du bare din yndlings kjole eller pyjamas frem og tag en eller to veninder i hånden til en ’nede på jorden’ nytårsaften. Få inspiration her i artiklen til en nytårsaften fyldt med glimmer og glamour i ægte corona-stil.

Læs også: Spottet på IG: Årets største jule- og nytårstrends

Bare fordi vores nytårsaften ikke kan fejres med prompt og pragt, skal 2021 ikke skydes i gang på kedelig vis. James Charles viser dig her i en af sine lidt ældre videoer, hvordan du laver et makeup look, der passer perfekt til denne sæsons festligheder. Selv hvis din nytårsaften er i nattøj med dine forældre eller din BFF, mener vi stadig, at du sagtens kan skrue op for læbestiften og måske endda glimmerøjenskyggen.

Den seje makeup-ekspert Margie Zank viser her i sin TikTok-video, hvordan du nemt kan kopiere en af vores yndlings stjerner, nemlig Selena Gomez’ smukke makeup looks – et look der er nytårsaften værdig.

Find lignende lipgloss her

Læs også: Test: Hvad skal dit nytårsfortsæt være?

Hvis du ligesom mange af os andre overhovedet ikke har styr på dit nytårsoutfit, men stadig drømmer om et festligt og fint look, kan du få inspiration fra norske Maren Schia her. Schia har klædt sig i et ægte nytårslook der både indebærer de populære pufærmer, prikkede strømpebukser og smukke øreringe.

Men hvis du ikke er så meget til det feminine look, kan du med fordel kopiere den mere simple stil alá Tina Maria. For at gøre det perfekt til nytårsaften kan du tilføje en glimmertop og nogle glimmerstrømper.

Med et mere simpelt look har du rig mulighed for at skrue lidt op for makeuppen.
Find en lignende blazer her.
Psst… Hvis du har brugt alle dine penge på julegaver, kan du kigge efter en blazer i din fars eller brors skab, der med garanti kan sikre et oversized og boyish-look ligsom Tina Maria.

Nu har du styr på dit chikke og festlige look, men hvordan skyder du så 2021 igang på festlig manér midt under en pandemi? Saml 2-3 veninder eller hyg dig med din familie denne aften og prøv en af de tre aktiviteter vi har samlet forneden.

Læs også: Sådan får du den perfekte nytårsaften

Aktiviteter:

1. Pynt op til nytår med hjemmelavet pynt! Youtuberen Mass Art and Craft viser her, hvordan I laver guldstjerner, der kan pynte perfekt i baggrunden, hvis I holder photoshoot i jeres smarte outfits nytårsaften.

2. Skab en vaskeægte dansefest med lidt hjælp fra det populære Just Dance. YouTube har samlet mange af de mest populære danse, så alt du skal bruge er en computer eller et tv og søge ”Just Dance”, så kan I danse til langt ud på natten.
Hvis I ikke er så meget til Just Dance er TikTok et oplagt sted at finde danseinspiration. Lær at danse TikTok dans med youtuberen Alexander Husum her.

3. Lav lækre alkoholfrie-drinks med disse fem nemme opskrifter her.

MestLæste