mode

Kom til modeuge i København

Af Leela Legêne 30. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu starter modeugen i København snart, og her får du en liste over alle de fede gratis arrangementer under modeugen!

Er du vild med mode? Så skal du da helt sikkert deltage i modeugen, som løber fra den 1. til den 5. februar i København. Vi har samlet alle de bedste ting, som du og din veninde kan opleve helt gratis. Vi lover, at I får nogle fashionable dage!

Læs også: Modeuge for dig!

Kom til modeshow!
Oplev de seneste trends hos Vero Moda, Only, Pieces og Jack and Jones i et kæmpe modeshow på strøget. Det foregår torsdag den 2. februar klokken 16 på Vimmelskaftet 38.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kom til butiksåbning
Ganni fejrer åbningen af deres nye flaship store i Store Regnegade 12. Der er snacks og hygge hele dagen, og gæsterne får en lækker goodiebag med hjem. Det forgår lørdag den 4. februar nede i butikken.

Læs også: Hollywood-kostumer udstilles.

Design - og kunstudstilling
Nede i Urban Outfitters butikken ved de, hvordan man skal fejre modeugen. Der vil være forskellige spændende nyheder på programmet, god musik og lækre goodiebags. Det er på Østergade 42 fra klokken 19 til 21. Kom glad!

Læs også: Stjæl stilen fra den røde løber.

Ta' på shopping…
… og find et billigt fund. Fashion Flea og Trendsales.dk slår sig nemlig sammen om et sejt arrangement med 100 forskellige boder, der sælger vintage-fund. Tag derhen et par stykker sammen og få en hyggelig dag. Det er lørdag den 4. februar klokken 10 til 16 i Korsgade 29.

Husk at der er Fashion Night out om fredagen, hvor butikkerne holder længe åbent!

Se flere arrangementer her: www.copenhagenfashionfestival.com

Læs også: 5 tøseting til under 100 kroner.

MestLæste