mode

Kom med til modeugen 2013

Af Leela Legêne 28. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
På onsdag starter modeugen i København med shows og sjove arrangementer. Se hvad du bare må nå, hvis du er vild med mode og har mulighed for at tage til København.

Få lagt en professionel makeup gratis

Skal du til fest eller en hyggeaften i weekenden? Så skal du klart starte din aften hos den økologiske frisør Zenz. Der står dygtige makeupartister klar til at give dig et look, der matcher til netop din personlighed. Hvis du er i shoppehumør er der 20 % på alle deres produkter, og ellers har vi hørt rygter om gaver til de første.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Torsdag i Grønnegade 36 og fredag i Rosenborggade 8. Begge dage kl. 18.00-21.00.

Læs også: Leelas modeuge 2012

Kom med til modeshow

Der mange butikker, som holder shows og serverer lækre i snacks. Vores favoritter er SwapAmok, SuperLove og Apair. Førstnævnte sætter fokus på miljøet i et stort show, hvor man kan medbringe et stykke tøj og få nyt med hjem, når man går. Apair og SuperLove holder eksklusive shows i deres egne butikker.

Se tidspunkter og tilmelding på copenhagenfashionfestival.com.

Design en T-shirt og vind 10.000 kroner

Kan du finde på et rigtig fedt ord på seks bogstaver? Og ville det se megafedt ud på en T-shirt? Så send det til victoria.rask@day.dk inden d. 3. februar. Det bedste ord bliver trygt på 2ND DAYs nye T-shirts. Og belønningen er et gavekort til Day på 10.000 kroner.

Spar penge under modefestivallen

Mange butikker har gode tilbud og længere åbent på fredag, når der er Fashion Night Out. Saint Tropez har op til 50 % rabat og SuperLove og Glitter har også skruet priserne langt ned. I Korsgadehallen kan du lørdag shoppe gode vintagefund i over 100 forskellige stande. Det koster 35 kroner at komme ind.

Se også videoen: Kom med til modeshow

Modehistorie på museum

Synes du det er spændende, hvordan moden har udviklet sig i løbet af de sidste mange år? Så er modeugen et perfekt tidspunkt at kloge sig ekstra på området. Tag på museum og hør et spændende foredrag og kom i den rette modestemning. Det koster 40 kroner.

Museum of Copenhagen, Vesterbrogade 59, kl. 16.00-17.00.

Se mange flere events på copenhagenfashionfestival.com.

Læs også: Seje outfits fra modeugen i København