vi unges blog

Leelas modeuge 2012

Af Leela 6. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I sidste uge var der modeuge i København, og Leela var selvfølgelig med til alle de fede shows. Se med og her og få et indblik i Leelas skønne modeuge.

Modeugen bød på masser af lækkerier, og jeg er helt overvældet over alle de fantastiske oplevelser og de mange kollektioner, der blev vist frem.

Læs også: Dag 1: Leelas modeuge.

Jeg har samlet lidt billeder fra ugen, så I kan se nogle af alle de ting, jeg oplevede.

Modeuge2012

Det var en lille reception, der blev holdt nede i Adidas butikken i Pilestræde. Jeg blev lidt vild med de her Leopard sneakers, som jeg tror, jeg snart må ned og have fingrene i.
Veronica B. Vallenes! Hun er altid dygtig, så jeg har altid høje forventninger, og alligevel kan jeg blive ved med at blive overbegejstret igen og igen.
Jeg havde downloadet Copenhagenfashionweek App’en til min mobil, så jeg kunne huske dagens program. Og så kunne jeg samtidig hurtigt tage noter og billeder i løbet af dagen. Og når ja, så var der lige tid til et spil wordfeud mellem showsne. Det kan jeg li’!
Det må være grød to go. Det er nok det sidste, jeg kommer til at spise den her modeuge. Men tak for at der er nogen, som husker os på, at vi skal holde den sunde livsstil midt i kager og pindemadder!
En lækker fangst af gaver: shampoo, balsam, mascara, neglelakker og derud af. Så behøver jeg ikke forbi Matas i rigtig lang tid.
Jeg blev så glad, da jeg så, det var min gode venindes lillesøster, som gik til showet. Jeg vidste ikke, hun var blevet så stor. Jeg krydser fingre for hende, og håber, hun bliver en giga-stjerne.
Jeg kom hjem til en lækker middag, som min roomate havde lavet. Der er ingen grænser for, hvor meget man bliver forkælet. Det var så lækkert. Tak til Ida!
Den største optur var at se en af mine yndlingspiger, som er kommet hele vejen fra Paris, hvor hun bor nu. Her er jeg til show sammen med pariser-pigen og min søde roomate.
Det var to piger, som ikke kendte hinanden, der blev sat ved siden af hinanden på første række – i ens jakker. Det var mest sjovt, fordi de gjorde alt for at kigge i hver deres retning, haha!
Det var det nye mærke M. WIESNECK, som blev præsenteret på Gallery. Deres første kollektion kommer på gaden til næste vinter, og I kan tro, det er noget, jeg glæder mig til! Her står jeg med en af favoritterne.
Min veninde og jeg sidder og venter på, at Gaia-showet går i gang. Ih, hvor vi hygger!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste