mode

Ikonisk 00'er-trend er tilbage i ny udgave - og Bella Hadid elsker den

Rose Maria Boelsmand 6. oktober 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er en helt ny 00'er-støvle i byen – og Bella Hadid er allerede fan.

Den populære bamsestøvle fra 00’erne oplevede en genopstandelse under nedlukningen, og er stadig – som alt andet fra år 2000 – moderne igen. Og nu er der altså en ny UGG-model i byen, som giver os lyst til at hoppe i bamsestøvlerne igen.

En pandemi-revival

At bamsestøvler, nærmere bekendt UGG-støvler, er fast inventar i mange hverdagsgarderober fra det første, knastørre orange-brune blad lander på gaden, er der ikke noget nyt i.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De bløde, brune støvler blev go-to fodtøjet for mange under corona-pandemien, hvor komfort trumfede alle øvrige påklædningsvalg. Og trenden fortsætter altså lidt endnu, hvor Ugg-støvler side om side med træningssæt i velour fra Juicy Couture, croptops, similisten, solbriller med farvede glas og utallige andre items, der kendetegnede 00’erne, igen er i høj kurs.

Bella og bamsestøvlen

Sidste år blev det nærmest smart at have den laveste UGG-støvle på under jeans med lige ben, mens vinteren viste sig fra sin koldeste side, og meget tyder på, at det er en trend, vi langt fra er færdige med denne sæson. På nær, at bamsestøvlen nu kommer i en ny, smart variant.

Under modeugen i New York i september blev Bella Hadid nemlig spottet i et øjebliks pizza-pause på gaden i et (dog ikke vintervenligt) outfit. Og særligt de støvler hun havde på, fangede vores opmærksomhed.

Bella Hadid havde nemlig, sammen med sin bomberjakke og korte herreunderbuks-lignende shorts, et par UGG-støvler på, der ikke bare var den almindelige, helt korte model, men en plateau-udgave af den ankelkorte bamsestøvle med 5 cm. høj plateu-sål.

Den nye UGG-støvle, 'Classic Ultra Mini Platform Boot', fås i tre farver (brun, sort og army) og koster 1.400 kr. Den er i butikkerne nu.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste