Skønhed

Hailey Bieber går viralt igen: Her er den nyeste negle-trend

Rose Maria Boelsmand 6. oktober 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix
Hun har givet os #glazeddonutnails og chokoladefarvet manicure - og nu er negle-dronningen klar med en ny negle-trend, der er som skabt til Halloween.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er noget i luften, og det er ikke bare duften af Pumpkin Spice Latte.

Det (u)hyggelige efterår er over os, og det betyder også, at Halloween, der efterhånden ikke kun er en amerikansk højtid, er på vej.

Den nye sæson, og højtiderne der følger med, kan bruges som god inspiration til både makeup og garderobe.

Det ser det også ud til, at Hailey Bieber har gjort. For den populære model har fået sig en ny, mørk manicure, der er perfekt til årstiden.

Hailey Bieber er en altid en glimrende inspirationskilde til nye negle, og hun er da også flere gange gået viralt med sine #glazeddonutnails og dybt chokoladebrune mani’er, der både fik vores hjerter til at banke og TikTok til at eksplodere.

På en selfie i et galleri med billedteksten ”Oct 1” kan man ud over Biebers makeup i efterårsagtige, brunlige nuancer og håret sat i den ultra-moderne, ultra-stramme knold, fornemme efterårets dystre undertoner i neglene belagt med kulsort blank lak. Og formen (lange og ovale) bidrager kun til at understrege de dystre undertoner i de Halloween-passende negle.

Så hvorfor ikke gå efter kulsort, næste gang du skal have ordnet negle? Det er i hvert fald ’Hailey Bieber Approved’.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste