mode

Galleri - Find den perfekte efterårsjakke

Af Sarah-Sofie Boussnina 6. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs vores guide og find den perfekte efterårsjakke!

Når man skal finde den perfekte efterårsjakke, kan man ikke være for tidligt ude, for de bliver rigtig hurtigt udsolgt. Lige pludselig falder temperaturen, og så har du brug for den perfekte efterårsjakke. Der findes mange forskellige bud : læderjakker, uldjakker og bomuldsjakker, og det er op til dig, hvad der passer bedst til dig og din stil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Galleri - Stjernernes dyre vaner

Det skal du tænke på når du shopper efterårsjakker:
? Hvad har du af jakker i forvejen? Hvis dine jakker altid er helt enkle, så prøv noget nyt og gå efter en jakke med et sejt print. I år er det også rigtig cool med militærprint, og der findes et hav af forskellige militærjakker. Hvis du går efter et råt look, så vælg en militærjakke med seje detaljer som for eksempel nitter.

? Leder du efter en jakke, som du kan bruge i lang tid? Så skal du gå efter en ensfarvet jakke, som passer til det tøj, som hænger i din garderobe. Sort og mørkeblå er gode bud, det er nemlig farver, der passer til det meste.

? Når du er ude og shoppe efter en efterårsjakke, så husk at du skal prøve jakken med en cardigan eller trøje indenunder. Så er du sikker på, at jakken også vil sidde som den skal, når det bliver koldere udenfor og du skal have mere tøj på indenunder.

Læs også: Modeuge for alle

Fordi en efterårsjakke er en overgangsjakke, så kan du eventuelt lede efter en, som du også kan bruge som forårsjakke. Det er en god idé, hvis du går efter en ensfarvet jakke. Hvis du køber en sort efterårsjakke, kan den holde i alle sæsoner, for sort går nemlig aldrig af mode.

Efterårsjakker

Jakke fra Monki, 250 kr.
Jakke fra VILA, 450 kr.
Jakke fra ONLY, 450 kr.
Jakke fra H&M, 350 kr.
Jakke fra Topshop, 450 kr.
Jakke fra Ellos, 360 kr.
Jakke fra Only, 360 kr.
Jakke fra H&M, 400 kr.
Jakke fra Zara, 600 kr.
Jakke fra Barbour, 500 kr.

Læs mere om