mode

Efterårsmode: 16 ting til din garderobe, du bare må eje dette efterår

Af Line Lei Mohrsen Jensen 25. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter en uge med koldere temperaturer går vi efteråret i møde, og det betyder, at vi skal finde vores efterårsfavoritter frem, så vi kan holde varmen. Vi Unge har derfor samlet 16 efterårs must-haves.

Der er ingen tvivl om, at efterårsvejret har meldt sin ankomst. Vi har nu fået en smagsprøve på regn, blæst og kulde, og vi drømmer derfor om, at klæde os i noget lækkert og lunt tøj. For hvem elsker ikke behagelige sweatre og varme tørklæder?

Hvis du står og mangler inspiration til, hvilke items du skal anskaffe dig dette efterår, har Vi Unge fundet 16 must-haves, som blandt andet består af lækre støvler og bløde striktrøjer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En af de helt store trends (og uundværlige items) dette efterår er: støvler. For hvis der er noget, som man ikke vil fryse, så er det ens fødder. Se med herunder, hvor vi har samlet 5 fine par støvler.

Foto: PR

1. Støvler, Vagabond, 1.400 kr. 2. Støvler, &Other Stories, 695 kr. 3. Støvler, Dr. Martens, 1.410 kr. 4. Støvler, Pull & Bear, 460 kr. 5. Støvler, Zara, 650 kr.

Læs også: 5 Instagramprofiler du skal følge, hvis du drømmer om at strikke din egen efterårssweater

En anden ting, som man bestemt heller ikke vil undvære i de mørkere tider, er hyggelige striktrøjer og sweatshirts. Trøjerne findes i et væld af former og farver, og vi har derfor udvalgt fem forskellige til dit efterår, som spænder fra en strikket vest til en klassisk, højhalset striktrøje. Du kan finde dem herunder.

Foto: PR

1. Cardigan, Bershka, 170 kr. 2. Strikket vest, Moss Copenhagen, 380 kr. 3. Sweater, Weekday, 400 kr. 4. Sweatshirt, Nike hos zalando.dk, 380 kr. 5. Sweatshirt, H&M, 80 kr.

Når du har fundet de rette støvler og den fineste striktrøje, kan du kombinere det med en lun overgangsjakke og et par farvede strømper, så du opnår et efterårslook, der både er praktisk og stilet. Se med herunder hvor vi har samlet 6 items, der udgør den perfekte efterårs-starterpack.

Foto: PR

1. Læbepomade, Burt’s Bees hos Matas, 80 kr. 2. Sweater, Bestseller, 300 kr. 3. Regnjakke, Pull&Bear, 250 kr. 4. Tæppe, H&M, 150 kr. 5. Sokker, Beck Söndergaard, 70 kr. 6. Gummistøvler, B&CO hos Skoringen, 400 kr.