mode

Bliv den bedste til at shoppe udsalg

Af Julie Lund Mikkelsen 20. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jubiii, så er det tid til udsalg! Hvis du vil gøre nogle superfede kup, og undgå at ende op med poser fulde af tøj, du aldrig kommer til at bruge, så skal du læse videre her!

Hvad mangler du egentlig?
Ender du altid med at købe en sort bluse - som jo faktisk ligner en, du allerede har 15 af? Kig skabet igennem: Hvad mangler du egentlig? Gå efter de ting, som du ved, du har brug for!

Prøv nye butikker
Det er nu, du skal udforske den dyre butik, som du aldrig har råd til at shoppe i. Nu hvor der er udsalg, kan du nemlig helt sikkert finde superlækkert tøj til en pris, du kan betale.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 3 fine julelooks

So last season!
Mange af de ting, der er på tilbud, er fra sidste sæson og derfor måske ikke så moderne mere. Så hvis du har lyst til at være med på moden, er det en god idé lige at undersøge, hvilke trends der stadig holder, inden du shopper.

Ryd op i skabet
Inden du smutter på shopping, så kig dit klædeskab igennem. Der er helt sikkert en masse ting, som du aldrig går med mere. Og så er det da en god idé at sælge noget af det. Mere plads OG flere penge til nyt tøj! Win!

Læs også: 10 tegn på at du skal smide dit tøj ud

Shop basisting
I stedet for at gå efter trends, der alligevel går af mode lige om lidt, så shop lækre basisting, som du ved, du kommer til at bruge i lang tid.

Undgå fristelser
Billige priser er fristende, og pludselig har du købt et par shockingpink bukser - bare fordi de var på tilbud. Tænk dig godt om, før du køber tøjet. Tror du - helt ærligt - at du kommer til at gå i det?

Læs også: Leelas favoritter i december

Jamen, hvis nu …
Tøjet skal kunne bruges nu! Ikke noget med 'hvis jeg taber to kilo, så kan jeg bruge det' eller 'hvis nu jeg lige syede nogle nye knapper på, så ville jeg bruge den'. Det ender bare med, at du aldrig får gjort det - og så ender dit udsalgsfund bagerst i skabet!

Er du i tvivl?
Så lad være med at købe det! Eller få tøjet lagt til side i butikken, mens du fortsætter med at shoppe lidt rundt. Tænker du stadig på at købe det efter et stykke tid, så gå tilbage og prøv det igen, før du hiver pungen frem.

MestLæste