mode

5 favoritter fra Vi Unge-shoppen

Af Line Sølvhøj Jensen 7. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du tjekket Vi Unge-shoppen ud? Tjek vores fem favoritter ud lige her og bliv inspireret til, hvad du kan købe!

Er du på udkig efter en gave til din veninde eller måske til dig selv? Så se med her, hvor vi har samlet fem af vores favoritter fra vores shop.

Læs også: Tips til shopping på nettet.


Tóra:
- Jeg er helt vild med denne mascara fra Too Faced - den giver flotte lange vipper, har indbygget lys og spejl, så kan man ikke bede om mere!

Læs også: 5 tips til lækker mascara.

Frk. Lund:
- Jeg er ret vild med disse fine ballerinaer fra Stylesnob. Selv om efteråret nærmer sig, er de perfekte med strømpebukser eller til en sød kjole og bare ben, hvis du skal være indenfor. De er også fede til et par jeans, der gør et råt look sødt og tøset på den cool måde!
Læs også: Find de perfekte sko.

Sisse:
- Jeg elsker øreringe, og de her fra Louise Kragh er lige mig! Jeg kan næsten ikke vælge mellem de flotte farver, men jeg tror, jeg snupper de petrolblå.

Læs også: Pas på dine smykker.

Rikke R:
- Det kan godt være, tørklædet her koster lidt knaster - men nøj, hvor er det fint! Jeg elsker den feminine farve, og jeg kan sagtens se mig selv i tæt omfavnelse med det i den kolde tid. I løbet af efteråret vil jeg bruge det til min læderjakke, og når det bliver koldere, passer det perfekt til en ulden frakke. Jeg må i gang med at spare op nu!

Line:
- Jeg elsker den seje Vi Unge T-shirt! Den er sød og tjekket på samme tid, og så er den heldigvis ikke ret dyr. Skal I ikke også være med på bølgen og have den seje T-shirt?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste