mode

Tips til shopping på nettet

Af Sara Wilkins 15. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er både hurtigt, nemt og ofte billigere at shoppe på nettet! Og så kan du jo finde din drømmekjole eller dine yndlingsstøvler længe efter, at alle de rigtige butikker er lukket! Online shopping er dejligt, men der er mange ting, man skal huske på! Læs vores tips og shop fornuftigt.

- Læs hjemmesidens størrelsesguide og vær sikker på, at det er den rigtige størrelse, du bestiller.

- Vær opmærksom på leveringstiden - hvis du skal til fest følgende fredag, er det ikke sikkert, at drømmekjolen når frem inden da!

- Snak med dine forældre om, hvordan betalingen fungerer - når du betaler med kort over nettet, er der nemlig meget at holde styr på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Vær sikker på, at du shopper et ordentligt sted, hvor der er fortrydelsesret og garanti. Det er vigtigt, at du ved, hvad dine rettigheder er - du skal have tillid til siden.

- Husk, at prisen på en vare bliver dyrere, fordi den skal sendes og fragtes - især hvis det er fra udlandet. Husk derfor at have styr på, hvor meget ekstra du kommer til at betale.

- Husk at kigge flere hjemmesider igennem, inden du bestiller noget - det kan jo være, du finder din drømmetaske eller de perfekte sko et andet sted til en meget billigere pris!

Huskeliste:
- Gem kvitteringen eller den e-mail, du får tilsendt, som et bevis på, at du har betalt for varen.

- Vær sikker på, at du kan kontakte hjemmesiden via telefon eller e-mail, hvis der er fejl ved ordren.

- Overvej grundigt før du køber en vare. Ville du også købe kjolen, hvis du så den i en butik? Det er vigtigt, at du får et realistisk billede af, hvordan tøjet sidder. Modellen, der har det på, er sikkert ekstra flot stylet - og når man ikke kan prøve varen, snyder øjnene nemlig!

- Husk at den mest sikre betalingsmåde er med kort, da banken kan betale penge tilbage, hvis du pludselig opdager, at den butik, du har shoppet i, ikke er sikker.

MestLæste