mode

10 sommer-basic-items du skal eje

Af Stine Kærsgaard 10. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du om mange forskellige sommer-outfits, men har du ikke så mange penge at gøre godt med? Med de her 10 ting kan du skabe mange forskellige looks og være smart hele sommeren!

Kommer du nemt til at sukke, når du ser alle stjernerne i deres utallige outfits? Man behøver faktisk ikke have helt vildt meget tøj for at se cool ud – det vigtigste er, at man køber noget tøj, som kan styles på mange forskellige måder!

Læs også: Få en sund krop til sommer 

Her er 10 super-brugbare sommer-basic-items:

10sommer-basic-itemsduskaleje

Et par fede solbriller er en af de vigtigste sommer-accessories. Køb et par, som er klassiske, neutrale og kan passe til mange forskellige outfits. Her er et par lyse fra ASOS til 120 kroner.

En god, hvid og klassisk t-shirt, der holder på pasformen, er et sommer-musthave. Style den eventuelt med en høj knold og en flot læbestift! Her er en fra Won Hundred til 400 kroner.

På en sommerdag er en løs, blomstret sommerkjole bare mega-behagelig at have på, og man ser altid ret lækker og sommerlig ud i sådan en sag! Den her kjole er fra mango til 399 kroner.

Om aftenen bliver det tit lidt køligt, og så er en varm strik superskøn at have med i tasken. Gå efter en sort eller grå cardigan, da den kan matche alt dit andet tøj i farver. Den her er fra Vero Moda og koster 150 kroner.

Sliders er supersmarte og kan bruges til mange forskellige outfits, hvis du vælger et par flade sorte. De her er fra ASOS og koster 100 kroner. 

Et par demins-shorts, der sidder godt, er altså et sommer-mushave! Her er et par korte fra ASOS til 279 kroner, men de fås også længere og i andre farver. 

Om sommeren skal den mørke, tunge jakke pakkes væk og en lys, let og lækker sag findes frem. Her er en skøn hvid demin-jakke fra Vila til 299 kroner.

Smykker på sommerbrune arme ser virkelig godt ud! Vælg nogle som er farverige og lette. Perlesmykker kan samtidig nemt pifte et lidt kedeligt outfit op! Det her koster 359 kroner.

Man bliver ret glad for at eje en cool sweatshirt, som man nemt kan trække over hovedet, når det er lidt køligt. Her er en fra ASOS til 250 kroner.

En taske, som den her, kan du både bruge, når du skal shoppe, men også når du skal på stranden. Der skal være plads til en cardigan, solcreme, blade med mere. Den her er fra DKNY og koster 499 kroner:

MegetMere