mode

10 seje ting til din skoletaske

Af Redaktionen 14. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du skoleklar? Hvis ikke, så tjek lige disse 10 seje ting til skoletasken, som du ikke kan undvære.

Hvis du ikke allerede er startet i skole, så er dagen lige om hjørnet, og derfor er der meget kort tid til, at hverdagen igen står på lange skoletimer og lektier i massevis. Men har du disse 10 ting i skoletasken, bliver skoletiden lidt lettere :)

Læs også: 10 ting, der gør det sjovere at gå i skole

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Hvis du ikke allerede har købt den, så SKAL du bare have fingrene i den nye Vi Unge Manager 2012/2013. Quizzes, tests og meget mere gør matematiktimen en hel del sjovere. Pris: 119,00 kroner.

2. Hvis du elsker at have bløde hænder, er denne håndcreme fra Karmameju et must have i din skoletakse! Pris: 250,00 kroner.

3. Din iPhone skal selvfølgelig beskyttes med stil, og dette simple, men smarte, mobilcover fra Stylesnob forlænger levetiden på din mobiltelefon. Hvem gider rende rundt med fars gamle Nokia, fordi at ens egen telefon er gået i stykker? Pris: 149,50 kroner - halv pris lige nu!

Læs også: Læserhistorie - Min lærer mobbede mig

4. Er du typen, der ikke tager hele makeup-tasken med, når du skal til gymnastik i skolen? Så er denne Vi Unge-gymnastikpose god at have sit tøj i. Pris: kun 50,00 kroner.

5. Det behøver ikke kun at være til fest, at man har pæne negle. En pæn farve på neglene kan spice selv det kedeligste skoleoutfit op. Prøv denne lilla neglelak fra O.P.I. Pris: 125,00 (findes i flere farver).

Vi Unge Facebook, Vi Unge

6. Få styr på dine papirer med en sej Vi Unge-skolemappe. Pris: 39,00 for 12 styk.

7. Er du kommet sent i seng? Så har du højt sandsynligt mørke rande under øjnene. Men der er hjælp at hente! Denne "Wonder Eye Cream" fra Balance Me skaber mirakler. Pris: 225,00 kroner.

Tag testen: Klar til det nye skoleår?

8. Blax står bag nogle af de bedste hårelastikker, man kan købe, og vi er faldet for disse i neonpink. Hav altid ekstra hårelastikker i tasken. Du redder måske din eller din venindes dårlige hårdag. Pris: 59,00 for en pakke med otte.

9. Hvad har du lavet i dag? Har du kigget på ham den lækre? Måske snakket med ham? Brug Vi Unge-dagbogen til at skrive de tanker ned, som du ikke engang vil dele med dine nærmeste. Pris: 50,00 kroner.

10. Tweezerman er et helt nyt mærke i Vi Unge Shoppen, og vi er på redaktionen allerede blevet store fans af deres gode øjenbrynsmascara. Undgå vilde hår og skæve bryn. Pris: 79,95 kroner.

Bonus-ting til skolen: Har du prøvet Vi Unges nye App "What2Shake"? Hent den nu på App Store og Google Play!

Tjek ugens blogger: Fie Laursen!

Vi Unge, shop, shoppen, skolestart, skoletaske, ting til skoletasken, vi unge manager, hårelastikker, øjencreme, dagbog, mappe, gymnastik, taske, gymnastiktaske, makeup, make-up

MestLæste