mode

10 seje sommershorts

Af Stine Kærsgaard 29. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du på udkig efter et par lækre shorts? Vi har samlet de fedeste i galleriet her.

Yay, sommeren er kommet og det betyder bare, brune ben! Hvad enten du er den sporty type, elsker blonder eller foretrækker cool deminshorts med rip, har vi fundet nogle af de flotteste inden for hver trend.

Klik dig igennem galleriet, og find dit yndlingspar.

Læs også: 10 sommer-basic-items du skal eje 

Psst! Galleriet indeholder affiliate-links.

10sejesommershorts

Et par denimshorts er et musthave, når det er sommer og solen skinner. De her er fra River Island og har både en perfekt farve og længde. Du kan finde dem her til 312 kroner.

Er du ikke helt med på de korte denimshorts, findes de heldigvis i lidt længere udgaver – og den her længde er supercool! Her et par hvide med rip fra ASOS til 203 kroner.

Hvis du er mest til de løse, lette sommershorts, vil du helt sikkert elske de her fra Vero Moda. Du kan få dem her til 64 kroner. – ret god pris!

Et par løse shorts i læderlook kan se ret så cool ud, og kan styles med alle farver t-shirts! De her er fra Abercrombie og koster 395 kroner. 

Hvis dine ben har fået lidt farve, ser det ret godt ud at hoppe i et par hvide blondeshorts. De her er fra Sisters Point og koster 254 kroner.

Leder du efter et par lidt finere shorts, er de her i mørkeblå ret flotte, og de falder samtidig pænt. De er fra Rut & Circle og kan fås her til 169 kroner.  

Hvis du er på udkig efter et par shorts, som bare kan gå til ALT, så er de her fra ASOS superfine. De er samtidig løse og behagelige at have på! Du kan både style dem afslappet, men også lidt finere med pæne sandaler og smykker, da de godt kan ligne en nederdel. De fås her til 125 kroner. 

De her shorts fra Adidas er både sporty og glamourøse på samme tid, og de kan styles på uendelige måder! De fås her til 312,50 kroner. 

Er din stil sporty, er de her fra American Apparel ret cool og retro at se på! Find dem her til 166 kroner.

Er du til bohemelooket, er de her fra ASOS i fede nudefarver spot on. De fås her til 187 kroner.

MegetMere