mode

10 lækre faux læder-items til dette forår

Af Simone Erica Rosenlund, Modeassistent: Clara Liisberg 13. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du har helt sikkert spottet en masse lækre faux læder-styles i butikkerne det sidste stykket tid, og måske har du også læst om trenden i denne måneds Vi Unge? Vi elsker lædertrenden og har fundet 10 lækre items, der kan peppe dit outfit lidt op.

Du har sikkert set læder-trenden i flere butikker og i gadebilledet for tiden, hvor butikkerne bugner af den slags fine items i enten ægte eller faux (imiteret) læder.

Læder er dog ikke nyt i modebilledet, og derfor mener vi, at det er kommet for at blive. Hvilket vi ikke klager over, da vi elsker lædertrenden!

Kombinér dine læder-styles med andre materialer, som en lækker strik eller noget denim, for at bløde det lidt op. Du kan også gå all-in på læder og få et chikt og moderne look.

Læder er perfekt i denne tid med kolde temperaturer og skiftende vejr, da det ser cool ud i både regn og sol. Gå efter læder i sort, cremefarvet og brun for at følge trenden fra modehusene.

Læs også: Derfor skal du se ’All the Bright Places’, der sætter fokus på mentalt helbred

Psst! Prøv også at kig efter læderitems i din nærmeste genbrugsbutik. Hvem ved, hvad der kan gemme sig til billige penge der? 

Vi har stalket vores yndlingsbutikker i den prisvenlige ende og fundet 10 bud på imiterede læder-items på budget til dig.

Se med og bliv inspireret af galleriet herunder:

10lækrelæder-itemstildetteforår

Blazer, Monki, 600 kr.

Kjole, Gina Tricot, 500 kr.

Køb HER.

 

Culottebukser, Gina Tricot, 249 kr.

Køb HER.

 

Skjortekjole, Zara, 600 kr.

 

Skjortejakke, H&M, 350 kr.

 

 

Bukser, Vero Moda, 350 kr.

 

Skjorte, Weekday, 360 kr.

 

Jakke, Mango, 600 kr.

Køb HER.

 

Skjorte, Weekday, 360 kr.

 

Skjorte, Monki, 400 kr.

 

MegetMere