julegave til din veninde
mode

10 billige julegaver til din veninde

Af Katrine Lund 9. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ved du ikke, hvad du skal give din veninde i gave? Og har du ikke så mange penge? Så kommer vi her med 10 supergode og billige idéer til under 200 kroner.

Vi har samlet 10 gaveidéer, så du kan give din veninde den perfekte julegave!

Læs også: 12 ekstra fede julegaver

Accessories
Det er supertrendy med en masse accessories. Så vær kreativ og lav nogen personlige til din veninde, det vil hun stensikkert blive glad for. Du kan eventuelt købe perler i Panduro Hobby.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Shop amok
Shop amok i Søstrene Grene, Tiger, Netto og så videre, selv om det er billigt, kan man godt finde nogen ret så cool ting, og så kan hun få en masse små pakker i stedet for en stor.

Venindebillede
Lav et hjemmelavet venindebillede. En ganske almindelig billederamme, kan hurtigt blive pæn og fancy med en masse perler, lidt glimmer og maling. Og så selvfølgelig en masse søde og sjove billeder er jer sammen.

Gavekort
Lav et sjovt og sødt gavekort til en hyggelig venindedag. Det kunne for eksempel være en shoppedag, en tur i biografen, billetter til en koncert eller en dag derhjemme med videohygge og kage. - Kun din fantasi sætter grænser!

T-shirt
En hjemmelavet T-shirt vil din veninde helt sikkert blive glad for. Du skal bare købe en helt almindelig hvid T-shirt male lidt på den, sætte et billede på og rive den lidt i stykker, det vil hun med garanti blive glad for. Du kan også designe din egen T-shirt i T-shoppen her!

Læs også: Design dine egne gaver

Tørklæder
Store tørklæder er altid et hit. De pepper ethvert outfit op, og holder os varme om vinteren. Du kan finde rigtig mange billige på nettet eller måske i Pieces eller H&M. Og hvis du er god til håndarbejde, kan du jo strikke et til hende i hendes yndlingsfarver!

Parfume
En lækker tøseduft kan man altid bruge, så duft til nogle forskellige slags og vælg den, der minder dig mest om din veninde, så passer den sikkert perfekt til hende!

Vi Unge abonnement
Elsker din veninde at læse Vi Unge, så glæd hende med et abonnement. Du kan se de forskellige abonnementstilbud her!

Gaveæske
Der er masser af fine gaveæsker med skønne produkter. Tjek for eksempel en masse ud fra The Body Shop eller Matas.

Læs også: Fem skønne gaveæsker

Vi Unge Posters
Er din veninde vild med stjerner, og er hendes vægge lidt tomme, så køb nogle Vi Unge Posters til hende med hendes yndlingsstjerner.

Læs også: Gaveidéer til kæresten

MestLæste