Krop & Sind

Gaveidéer til kæresten

Af Anna Wilkins og Sofie Lund 4. december 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan være rigtig stressende at købe julegaver i denne travle juletid! Hvad skal man give? Hvad må det koste? Hvor skal man købe det? Men bare rolig - her får du 5 gode gaveidéer til din søde kæreste!

1. Oplevelser!
Det er altid rart med en god oplevelse, som du kan nyde med din drømmefyr. Så hvorfor ikke arrangere en hyggelig tur på restaurant efterfulgt af en hyggelig tur i biografen? Eller hvad med en tur på en comedy club eller en sjov tur i skøjtehallen? Tag dit kamera med, så I kan gemme alle minderne!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Personlig gave
Giv din kæreste en rigtig personlig gave, så han kommer til at tænke på dig, hver gang han kigger på den! Lav en flot planche med billeder af jer sammen og alle de ting, I har oplevet. Gør den personlig ved at hænge nogle poser af hans yndlingsslik på den, eller hvad med nogle billeder af hans store idol? Du kan eventuelt gøre planchen mere spændede med en lille bonusgave, som du ved, han vil elske!

3. Fedt tøj
Hvis du ved, at han mangler en fed T-shirt eller en sej cap, så undersøg mulighederne på nettet. Det er både billigt og nemt! Tjek f.eks. disse sider ud: www.americanapparel.net og www.volcom.com og find noget rigtig cool til din søde kæreste!

4. Romantisk date
Giv din kæreste et gavekort på en romantisk date. Lav hans yndlingsret og pynt flot op med røde roser og stearinlys - det er super hyggeligt, og så er det et sikkert hit - alle kan jo lide at blive forkælet en gang i mellem!

5. Vær kreativ!
Vis dig fra din kreative side - hvis du er den næste popstjerne, så kan du vise dit talent ved at skrive en sød sang til kæresten. Eller måske er du super sej til at male eller skrive? Brug dine evner og lav en billig - men dejligt personlig - gave!

Læs mere om

MestLæste