mode

10 bæredygtige items under 500 kroner

Af Simone Erica Rosenlund, Modeassistent: Clara Liisberg 27. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Klimasituationen bliver taget mere og mere alvorlig kloden rundt, og det ser vi heldigvis også i modebranchen, da den desværre er en af de mest forurenende brancher. Heldigvis tager flere og flere brands ansvar og designer bæredygtige produkter. Se 10 bæredygtige items til under 500 kroner her.

Modebranchen er desværre en af de mest forurenende brancher, men heldigvis ser vi, at flere og flere brands tager kampen op og tilbyder en bæredygtig linje med tøj, der er særligt miljøvenlig.

Du kan ofte læse om de bæredygtige tiltag, forskellige brands tager inde på deres hjemmeside eller under det enkelte produkt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I galleriet kan du se nogle brands, der ikke normalt er kendt for at designe bæredygtigt, men de har faktisk alle designet bæredygtige items. Mange brands har brugt 100% økologisk bomuld, mindre forbrug af energi og vand under produktion eller genbrugte materialer. Du kan læse mere om hver style på de links, der følger med.

Tip! Hvis du er i tvivl, om dit yndlingsbrand har en bæredygtig linje, så spørg dem inde i butikken - når du kan komme ud og shoppe i fysiske butikker igen.

Bæredygtigt tøj behøver slet ikke at være kedeligt! Vi har samlet 10 forskellige bæredygtige styles fra 10 forskellige brands til under 500 kroner, som du kan shoppe hjemmefra.

Læs også: 25 ting du kan lave i din ”coronakarantæne” – part 2

Psst! Hvis du er interesseret i bæredygtighed, kan du i det nyeste Vi Unge læse meget mere om, hvordan du kan gøre en grøn forskel i din dagligdag!

10Bæredygtigeitemsunder500kroner

Jakke, Monki, 350 kr.
Foto: PR
Jeans, Arket, 490 kr.
Foto: PR
Kjole, H&M, 250 kr.
Foto: PR
Kjole, Vero Moda, 400 kr.
Foto: PR
Jeans, Only, 300 kr.Køb HER.
Foto: PR
Nederdel, Vila, 300 kr.Køb HER.
Foto: PR
sweater, Bershka, 80 kr.
Foto: PR
Net, Envii, 150 kr.
Foto: PR
T-shirt, Zara, 100 kr.
Foto: PR
Hættetrøje, Weekday, 320 kr.
Foto: PR