TikTok er altid fyldt med sjove hacks og tricks, og nu er det blevet glidecremens tur til at blive brugt kreativt - nemlig som makeup primer og foundation-opblanding. Læs alt om trenden her.
TikTok

Internettet går amok over denne TikTok-trend

Adele Bennett-Larsen 29. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Canva
TikTok er altid fyldt med sjove hacks og tricks, og nu er det blevet glidecremens tur til at blive brugt kreativt - nemlig som makeup primer og foundation-opblanding. Læs alt om trenden her.

Glidecreme er normalt kendt for at blive brugt til seksuelle aktiviteter, men nu har cremen fået et helt nyt formål – nemlig som makeup primer. Under hashtagget #lubeprimer kan du finde adskillige videoer med folk, der tester glidecremen som primer – som efter sigende skulle være helt fantastisk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I videoen nedenfor tester TikTokker @seananthonyv glidecremen, og som videoen viser, så er han solgt!

En af årsagerne til, at glidecremen har fået sin popularitet som primer, er, at den gør huden klistret, hvilket får makeuppen til at sidde bedre fast.

Og lige som man troede, at det ikke kunne blive vildere, så kan glidecremen sørme også bruges som opblanding til foundation. Den skulle nemlig gøre foundationen mere glat at smøre på. Se resultatet i videoen nedenfor.

Men selvom nogle på TikTok mener, at glidecreme-trenden virker, så kan man undre sig over, hvor sundt det mon er at smøre ind i ansigtet. Det har det amerikanske ungdomsmagasin Teen Vogue spurgt en ekspert om:

- Glidecreme kan indeholde castor olie, som glatter huden og porerne ud. Men castor olie kan også stoppe porerne til, hvilket er skidt for personer med akne. Derudover kan castor olie også tiltrække bakterier og skidt til huden, hvilket altså ikke er godt, hvis man har meget sensitiv hud, fortæller dermatolog Stacy Chimento til Teen Vogue.

Så, hvis du endelig skal prøve trenden af, så find en glidecreme uden castor olie – også kendt under navnet ricinusolie på dansk.

Læs mere om

MestLæste