Kendte

Her er alt, du skal vide om Selena Gomez nye makeup-linje

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 8. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez har netop lanceret et ny makeup-mærke under navnet Rare Beauty. Hun har brugt intet mindre end to år på at skabe det helt perfekte makeup-mærke, der hylder det, der gør os unikke. Vi Unge giver dig her svar på alt, du bør vide om Rare Beauty.

Superstjernen Selena Gomez har arbejdet hårdt på et ellers hemmeligt projekt i to år. Nu har hun løftet sløret for, hvordan resultatet af det hårde arbejde ser ud. Selena Gomez har nemlig skabt sit helt eget makeup-mærke, Rare Beauty.

Hvis du synes ordet ”rare” lyder lidt bekendt, så er det altså fordi, at Selena Gomez har udgivet et album under samme navn. Ligesom albummet er fyldt med skønne pop-sange, så er den nye kollektion også fyldt med skønne beauty-produkter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Rare Beauty byder på et hav af forskellige produkter, der kommer i simple og elegante etuier. Det fedeste ved makeup-kollektionen er nok den helt lette foundation og concealer, der kommer i 48 forskellige farver.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken farvetone, der passer til din hud, kan du gå ind på hjemmesiden, RareBeauty.com, under det, der hedder ”Shade finder”, her kan du se billeder af piger med forskellige hudfarver og vælge den, som matcher din egen bedst.

Rare Beauty har kunne købes i det amerikanske og canadiske Sephora siden den d. 3. september 2020. Men hvis du ligesom os, virkelig gerne vil have fingrene i de flotte produkter, kan du købe dem online på RareBeauty.com.

Det unikke er det skønne

Selenas Gomez skabte Rare Beauty for at danne et fællesskab omkring vores forskellighed og deraf unikhed. Missionen bag mærket er at mindske det tabu, der er omkring ensomhed og mental sundhed generelt. Ved at have fokus på, at det perfekte findes i det uperfekte og ved at støtte hinandens forskellighed, mener Selena Gomez, at vi kan skabe bedre rammer for nye venskaber og relationer, der kan forebygge ensomhed.

I en video på Instagram siger Selenas Gomez: ”Jeg lever i en tid, hvor det hele handler om, hvordan vi ser ud. Det kan være sjovt, men også hårdt. Makeup bør være noget, du kan have det sjovt med, og ikke noget du skal have på. Alle, piger, kvinder og drenge bør føle sig smukke om de er."

Selenas Gomez, der selv har kæmpet med sin mentale sundhed, ønsker med mærket, Rare Beauty, at hylde forskelligheder og det, der gør os alle unikke.

Se videoen, hvor Selena Gomez taler om Rare Beauty her.