Barbie
Indretning

Kom med Margot Robbie på rundtur i Barbies dreamhouse

Af Christoffer Mygind Juul 20. juni 2023
Foto: Mattel/Mega
Barbies house tour giver et billede af den vilde detaljegrad fra sommerens mest ventede film.

Normalt inviterer de kendte stjerner os med ind i deres egne hjem, når de laver såkaldte house tours for diverse medier og giver os et indblik i, hvordan de egentlig bor.

Men det er ikke helt tilfældet for Margot Robbie, der er en af de seneste kendte til at give en rundvisning hos det amerikanske boligmagasin Architectural Digest.

Her inviterer hun nemlig indenfor i Barbies ultrapink dreamhouse fra ‘Barbie: The Movie’ forud for filmens premiere den 21. juli 2023, og det er med en følelse af ren og skær fascination og nostalgi, at vi kan følge skuespilleren rundt i det surrealistiske univers.

Udover at vise os rundt i alt fra badeværelset og haven til køkkenet og ikke mindst garderoben, forklarer Robbie om alle overvejelserne ved det helt særlige filmset. For eksempel hvordan Barbies verden ikke har elementer som vand og ild, og ting som ovn, bad og pool er kunstige uden tilførte effekter i filmen.

Samtidig forklarer hun også, hvordan Barbie tager sit tøj på om morgenen, og hvordan hun kommer de tre etager ned fra sit soveværelse til sin bil – på trods af trapperne svæver hun nemlig ned til gaden. For hvem brugte nogensinde trapperne til at placere sin Barbie i sin bil, da de legede med dukken i dukkehuset?

Den udprægede detaljegrad i forhold til at gøre Barbies univers virkeligt, uden at gøre det realistisk, vidner om instruktør Greta Gerwigs særlige vision for filmen, der uden tvivl bliver en af sommerens absolutte højdepunkter i biografen.

Ser huset i filmen alt for godt ud til, at det ikke findes i virkeligheden, så kan du faktisk få fingrene i det. Mattel, der er virksomheden bag Barbie, har nemlig i forbindelse med filmen lavet Robbies Barbie-hus som et vaskeægte dukkehus.

Barbie
Foto: Mattel/Mega

Er det ikke nok, så kan du også få barbien fra filmen, for både Margot Robbie og Ryan Gosling har fået deres egne dukker sammen med resten af karaktererne fra filmen, inklusiv president-Barbie og western-Barbie.

Hvis ikke der allerede var høje forventninger til filmen, der har været med til at gøre 'Barbiecore' til en verdensomspændende tendens, inden vi fik en rundtur, så er de kun steget nu.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste