Indretning

3FF – Derfor er tre veninder bedre end to!

Af Luise Gregersen 10. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du har garanteret hørt udtrykket, at tre er en for mange. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være! Læs her, hvorfor det er bedre at være tre veninder end to.

Hvorfor nøjes med én BFF, når du kan få to? Engang sagde man, at tre var en for mange i et venskab, men sådan er det heldigvis ikke mere! Faktisk er der vildt mange fordele ved at skifte BFF (Best Friends Forever) ud med 3FF (Three Friends Forever). Læs her, hvordan I er 3FF'er, og hvad I skal passe på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag også testen: Hvilket kendis-venindepar er I?

I kan lære meget af hinanden
Dine veninder og dig har helt sikkert vildt meget tilfælles - men I er sikkert også ret forskellige, og hvem ved, måske kan I lære noget af hinanden? Hvis din ene veninde er vildt udadvendt, så kan hun måske hjælpe dig med at blive endnu mere selvsikker! Eller måske er jeres tredje veninde vildt klog og kan lære jer en hel masse? Uanset hvad, så kan du lære mange flere ting af to veninder end af én.

Du får dobbelt så mange gode råd
Når du har to veninder i stedet for en, er det meget nemmere at få løst dine problemer! Hvis din kæreste slår op, eller dine forældre skændes, så har du hele to veninder, der giver dig gode råd, og som lytter til dig. De har hver deres baggrund, og derfor har de hver deres holdning til dit problem, som kan kombineres til et megagodt råd!

Læs også: 10 tegn på at hun er din BFF

3FF eller klike?
Forskellen på en vennegruppe og en klike er, at en vennegruppe er åben over for andre personer, mens kliker er lukkede. Sørg for, at jeres gruppe ikke virker som om, I bevidst holder andre udenfor. Selvfølgelig behøver I ikke at hænge ud med nogen, I ikke har lyst til, men derfor behøver I heller ikke at mobbe, eller holde folk udenfor. Tænk Taylor, Demi og Selena, ikke The Plastics fra "Mean Girls".

Pas på jalousien
Det kan virkelig ødelægge jeres trekløver, hvis én af jer føler sig udenfor. Derfor er det vigtigt, at I passer på, hvis to af jer hænger ud uden den sidste. Hvis det sker, så send et Snapchat eller en sms til jeres tredje veninde, hvor I skriver, at I savner hende. På den måde ved hun, at hun stadig er en del af gruppen.

MestLæste