TikTok-hårproduktet, der har taget internettet med storm
Stil & Trends

Her er hårproduktet, der har taget internettet med storm

Af Vera Olivia Lissner Rømer 14. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Unsplash
Kunne du tænke dig 10 gange glattere hår og følelsen af lige at være trådt ud af en frisørsalon? Så skal du ifølge L'Oréal altså have fingrene i deres nye produkt '8 second wonder water'. Et hårprodukt som har fået internettet til at gå amok.

Har du brug for at vide, hvilke beauty-produkter du bare må eje, vil du finde ud af, hvordan du bygger din egen seng ud af IKEA-reoler eller mangler du lige en lækker opskrift? TikTok har altid din ryg!

TikTok stormer fremad, og det er uden tvivl blevet et sandt mekka for både brands og skønhedsentusiaster.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men har du nogensinde undret dig over, om et bestemt produkt mon er hele hypen værd? Alt tyder på, at det i hvert fald er tilfældet med L'Oréals nye produkt '8 second wonder water', som har fået internettet til at koge over.

8 sekunder. Det er alt, der skal til, hvis du ifølge L'Oréal, ønsker dig 10 gange glattere hår, end du har i forvejen. Det lyder da næsten for godt til at være sandt?

Effekten af det populære produkt deles flittigt af brugerne på TikTok under hashtagget #wonderwaterwhip og #8secondwonderwater, hvor mange deler videoer af deres hår før og efter, de har prøvet produktet af:

@ashleeswest

Hair shinning like no other with @lorealparisUSA Dream Lengths Wonder Water! #Ad #WonderWaterWhip #lorealparispartner ???‍♀️

♬ #WonderWaterWhip - L’Oreal Elvive

Hvis man drømmer om at slippe af med sit kedelige krusede hår, så skal man altså bruge den tyndtflydende væske i vådt hår under bruseren, lade det sidde i blot otte sekunder, mens man masserer det ind, og derefter skal man faktisk bare skylle produktet ud igen.

Efterfølgende kan man sagtens bruge sin egen balsam, og effekten skulle være øjeblikkelig.

@lorealparis

@dudumvmi is using our amazing ##WonderWater, isn’t it gorgeous? ✨?##fypシ ##foryou ##lorealparis ##worthit

♬ Selfie - L'Oréal Paris

Og ja, 8 second wonder water lyder da lidt som et mirakel-produkt, hvis vi skal være helt ærlige, men det ser altså ud til, at mange er henrykte over resultaterne.

8 second wonder water
Elvital Dream Length 8 second Wonder Water med en banebrydende lamellar-teknologi, der gør dit hår mere skinnende. Kan købes HER
Foto: PR

Eksempelvis skriver en anmelder fra Who What Wear, at hun er ”seriøst imponeret over produktet”, og at hendes hår føles så blødt, at hun er blevet ved med at bruge produktet, efter hun testede det første gang.

Hvis du endnu ikke er helt overbevist, så frygt ej! Produktet koster nemlig intet mindre end 60 kroner, så det er vist ikke ligefrem noget, du behøver tømme sparebøssen for at prøve af.

MestLæste