Man kan godt blive lidt nervøs, inden man skal overnatte hos sin kæreste for første gang, og så er det altså ret rart at få en masse gode tips fra piger, der har prøvet det før. Derfor har vi fået vores læsere til at fortælle, hvad man skal tænke over, og hvordan man skal være, når man første gang skal sove hos sin kæreste.

Læs også: Jeg har aldrig | Haft en drengeven

5 ting, du skal tænke over, inden du skal overnatte hos din kæreste

- Lad være med at være alt for genert, når du skal møde hans forældre, selv om det er helt naturligt, at du bliver nervøs. De glæder sig til at møde dig, og det gælder om at være åben, så de får et godt førstehåndsindtryk af dig.

- Husk at snakke med dine forældre om det først, så de ved, hvor du sover. Det er ikke smart at lyve og sige, at man overnatter hos en veninde, for hvis dine forældre opdager det, bliver det virkelig pinligt! Tag også nattøj med, så du ikke føler dig alt for afklædt, når I skal sove sammen.

Læs også: Jeg har aldrig | Haft et fritidsjob 

- Du skal være stolt af din krop, men det er altså helt okay, hvis du går ud på toilettet for at skifte til nattøj. Generelt skal du bare kun gøre de ting, du har lyst til. Hvis du har glemt nattøj, kan du låne en T-shirt af ham.

- Pas på, at du ikke kommer til at være for overgearet, fordi du er nervøs. Du skal bare være dig selv og hygge dig med din kæreste.

- Du skal bare tage det roligt og faktisk lade være med at tænke for meget over, hvordan det kommer til at gå. Tag eventuelt ekstra trusser og bind eller tamponer med, så du er forberedt, hvis du pludselig får din menstruation, mens du er der. Og ellers skal du bare forberede dig på en superhyggelig aften.

Det er helt normalt at blive usikker over nogle ting - det sker for alle! Se 10 ting, som drenge kan være usikre på her: 

10 ting drenge er usikre på