Jeg har aldrig haft en drengeven
Mit liv

Jeg har aldrig | Haft en drengeven

Af Louise Haack 25. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan får man en drengeven, hvis man aldrig har haft en før? Vores læsere deler ud af deres bedste tips her.

Nogle gange er det bare virkelig rart at hænge ud med en dreng i stedet for alle sine veninder. Sådan har nogle af vores læsere det i hvert fald. Vi har fået dem til at fortælle, hvorfor det er SÅ fedt at have en drengeven – og de kommer også med deres bedste råd til, hvordan du kan finde en drengeven, hvis du aldrig har haft sådan en før.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Jeg har aldrig | Skændtes med en veninde

7 grunde til at man skal have en drengeven

- Det gode ved at have en drengeven er, at de ofte gerne vil lave noget i stedet for at sidde og glo på mobilen, som mange piger gør. De går ikke rigtig op i, hvordan man ser ud eller noget, de tager det bare stille og roligt. Og man kan altid stole på dem. For at få en drengeven skal man bare slappe af, og gå hen og snakke med ham. Det er den nemmeste måde.

- Drenge er altid meget mere afslappede end piger, og at have en drengeven er altid dejligt. Man kan altid være sammen med dem, og det er en rigtig god ide at få en drengeven og prøve noget nyt. Man kan stille sig i nærheden af dem sammen med måske en god veninde, og så går man bare hen og siger noget til dem. For eksempel om noget, de interesser sig for. Det er altid en god måde at få startet en samtale.

- Han siger ingenting videre, og han er ikke indblandet i dit pigedrama. Når man er sammen med en dreng, bliver man helt afslappet og glemmer alle sine konflikter. Man er helt nede på jorden og chiller. Hvis du vil have en drengeven, skal du bare være dig selv og nyde den fantastiske humor, drenge nu engang er født med.

Læs også: Jeg har aldrig | Skiftet stil

- Det er så fedt at have en rigtig god drengeven. Jeg er selv en, som HADER pigedrama, og jeg vil gerne holde mig langt væk fra det. Jeg fik min drengeven ved bare at snakke med ham, og så klikkede vi. Vi forstår hinanden og vores interne humor. Det er så dejligt.

- Drengenes humor er anderledes fra pigernes. Forståelsen for tingene er samtidig også anderledes, og derved kan man få indblik i pågældende situationer fra en anden vinkel end den, man ellers er vant til, og samtidig se flere forskellige muligheder på en problemstilling. Drengene er generelt bedre at omgås med, da der ikke er noget ”pige-shit”, som der ellers er meget af ved pige-relationer.

- Det fedeste ved at have en drengeven er uden tvivl den ro, det giver, at man ikke er i konkurrence mod hinanden. Der er ikke nogen lækker fyr, der kommer og skaber splid i venskabet, og der er heller ikke noget pjat med, hvem der ser pænest ud, fordi din drengeven og dig tilhører ikke rigtigt det samme hierarki. Og hvis man aldrig har haft en drengeven før, men gerne vil have en, så skal man først og fremmest starte med at være sig selv. Læg facaden, og find dig en drengeven, som du bare kan få lov til at være dig selv med. Men man skal bare huske ikke hele tiden at tænke "kan jeg nu lide ham" eller "kan han nu mon lide mig på kærestemåden" - så kan man få skabt nogen falske følelser, selv om man faktisk bare er rigtigt gode venner, som tilfældigvis har to forskellige køn.

- En af mine bedstevenner er en dreng. Ofte i pigegrupper kan der også hurtigt blive skabt splid og tøsedrama, men med en drengeven er alt bare lidt nemmere. Der er ikke den jalousi og mistro, man kan have i andre vennekredse. Med en drengeven er tingene meget mere casual, og man ender med bare at fortælle hinanden alt. Man minder lidt om sådan et gammelt ægtepar – man er bare et ”vennepar”.

Der er masser af tegn, man kan holde øje med, når man skal finde ud af, om en dreng kan blive en god drengeven. Se dem her:

Tegnhanerengoddrengeven

Ligesom det er vigtigt at have det sjovt sammen med sine veninder, er det også vigtigt, at du har det grineren sammen med din drengeven. Du skal glæde dig til at se ham samt kunne grine og være dig selv i hans selskab.
Foto: Shutterstock
En anden ting, der er vigtig, for at du og din drengeven kan få et godt venskab, er, at han ikke har følelser for dig. Hvis du har på fornemmelsen, at han mest hænger ud sammen med dig, fordi han inderst inde håber, at I en dag kan blive kærester, så bliver det altså lidt svært at være venner. Og det gælder selvfølgelig også den anden vej rundt – du må heller ikke være forelsket i ham.
Foto: Shutterstock
Et tegn på, han er en rigtig god ven, er, at han kan gøre problemer meget mere ukomplicerede end dine veninder, og det er virkelig det fede ved at have en drengeven! Dine veninder er sikkert helt vildt ivrige for at give dig gode råd, når du har brug for det, men nogle gange kan de altså godt komme til at overanalysere ting til døde, og her kan det være fedt med ét klart råd fra sin drengeven.
Foto: Shutterstock
Når man er dreng, ser man oftest tingene fra en lidt anden vinkel, og derfor kan din drengeven være en stor hjælp, hvis du er forvirret over, hvilke signaler en fyr, som du crusher lidt på, sender. Ved at snakke med din drengeven, kan du få hjælp til forstå, hvorfor dit crush opfører sig, som han gør. Din drengeven er selvfølgelig ikke et orakel, der kan give dig svar på alt, men han kan måske bedre sætte sig ind i dit crushs sted, end dine veninder kan.
Foto: Shutterstock
Det, der gør en drengeven rigtig god, er også, at man ofte laver lidt andre ting sammen med ham, end man gør med sine veninder. Hvis du for eksempel har en dag, hvor du ved, at du bare ikke orker at shoppe eller analysere drenge-problemer, så kan du vist roligt ringe til din drengeven.
Foto: Shutterstock
Og vigtigst af alt er selvfølgelig, at han er sød og opmærksom på dig, ligesom dine andre veninder også er det.
Foto: Shutterstock

Læs mere om