Selv om fyren, du dater, først og fremmest skal kunne lide dig for din personlighed, så er det altså stadig ret nice, hvis du selv føler, du ser godt ud på daten. For når du føler dig lækker og godt tilpas, så vil du også virke mere afslappet, og det gør tit mødet meget bedre!

Her er syv beauty-tips, som er gode at huske før en date:

Rens neglene, og læg en flot neglelak

Det er et ”no go” at have sorte negle på en date. Husk derfor at rense dem! Hvis du har lyst, kan du lægge en neglelak, som passer til dit outfit.

Lad din hud være

I dagene op til daten er det vigtigt, at du ikke piller i din hud eller trykker på dine bumser, da det kan give ar eller rødme. Læg i stedet en ansigtsmaske et par dage før, I skal ud, så du er sikker på, at din hud når at falde til ro på dagen.

Læs også: De bedste beauty-Instagrams 

Brug parfume – men overdriv ikke!

Inden daten kan du tage et par sprøjt af din yndlingsparfume på – to sprøjt er rigeligt! Det er lækrere for dit crush, at han skal tæt på dig for at kunne dufte dig, frem for at du oser af parfume på flere meters afstand.

Vær diskret med makeuppen

Det er selvfølgelig fint at tage makeup på, når du skal på date. Du kan også sagtens lægge en streg eller duppe noget læbestift på dine læber for at føle dig lidt ekstra lækker. Men lad være med at komme meget mere på, end du plejer. Det er nemlig vigtigt, at du er dig selv!

Lav en body-scrub i badet

Følelsen af ren og blød hud er lækker – særligt, når man skal på date, hvor der måske kan være en chance for, at ens crush aer en på armen eller benet. Skrub derfor huden godt i badet.

Læs også: Første date: Hvad skal man snakke om?

Smør dig ind i creme eller olie

Efter badet kan du så smøre dig ind i en god creme eller en kropsolie. Hvis du bruger olie, så smør den på, mens din hud stadig er lidt fugtig. Det vil seriøst give dig baby-blød hud!

Ånden skal være god

Det giver nok sig selv, men vi siger det lige alligevel: HUSK at børste tænderne inden daten. Når I sidder tæt på hinanden og snakker eller måske endda ender med at kysse, så holder det bare ikke at have dårlig ånde. Hav også tandtråd og mintpastiller med i tasken for en sikkerheds skyld. 

Her er fem dates, som en fyr vil elske ...

5 dates han vil elske