Er du en af dem, der har set den populære (og lidt uhyggelige) serie ”Stranger Things” på Netflix? Så kender du rollen Eleven, som bliver spillet af 12-årige Millie Brown. Vi er blevet totalt fans af hende, siden vi så hende i serien, og vi er endnu mere vilde med hende nu, hvor hun har offentliggjort videoer af, at hun klippede sit lange hår af til rollen.

Læs også: Sådan får du sundt hår

Eleven er nemlig helt karseklippet i serien, og selv om Millie havde brugt nærmest hele sit liv på at få sit hår langt, så var hun helt med på, at det skulle klippes af, før man startede optagelserne til serien.

- Jeg havde virkelig langt hår, og jeg blev nødt til at klippe det hele af til rollen. Jeg læste manuskriptet, og jeg var så glad for min rolle, at jeg bare tænkte, det er sådan, det skal være, har Millie sagt til Entertainment Weekly.

Læs også: Teen med kræft i smukt fotoshoot

Det er ikke alle, der kan få langt hår, og andre mister det måske eller skal klippe det af andre grunde, så det er vildt inspirerende, at Millie er så afslappet omkring det og viser, at man jo sagtens kan være cool og smuk, selv om man ikke har langt hår.

Millie har lagt to videoer af hårklipningen på sin Instagram med Beyoncés sang ”Pretty Hurts” som baggrundsmusik, og du kan se dem herunder:

Hair chopping part 1! #strangerthings #chopchop #inthechairwith @sarahhindsgaul

En video slået op af Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) den

Hair chopping part 2 #strangerthings #chopchop the full video is in my bio! #nohairdontcare

En video slået op af Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) den

I galleriet kan du se stjerner, der har haft sejt, kort hår!

Stjernernes seje korte frisurer