Det sker

Sådan finder vi den perfekte Covergirl

Af Redaktionen 14. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan finder vi egentlig ud af, hvem der skal være Vi Unge Covergirl 2011? Se, hvad dommerne kigger efter her.

Blandt alle dem, der har sendt et billede af sig selv ind til konkurrencen, udvælger vi otte semifinalister. De tre semifinalister, der har fået flest stemmer, går videre til den store finale, hvor de får taget et forsidebillede hver af Vi Unges mest erfarne forsidefotograf. De får også besøg af MTVs kamerahold, så vi kan lære finalisterne endnu bedre at kende, og de bliver alle tre interviewet til www.viunge.dk. Den endelige vinder bliver fundet ved en stor finalefest i maj.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se her, hvordan du tilmelder dig Vi Unge Covergirl.

Det kigger dommerpanelet efter:

Christiane Schaumburg-Müller
Christiane er kendt som skuespiller, danser og tv-vært. Og så er hun også model ved siden af.
- At være smuk er mange ting. Jeg synes, at de smukkeste mennesker er dem, der hviler i sig selv - og det er det, jeg vil holde øje med i Covergirl-konkurrencen.

Julie fra Vi Unge
Julie er redaktør for Vi Unge og var også dommer på Covergirl-konkurrencen sidste år.
- Skønhed er for mig lig med udstråling. Der er mange for tiden, der går alt for meget op i vægt, hårfarve og den slags, men jeg synes ikke, det har noget at gøre med, om folk er smukke eller ej. Skønhed er en følelse, som er sammensat af hele udtrykket - både smil, personlighed og udseende i ét. Jeg kigger meget efter, om det er en pige, der har det sjovt med at stå foran et kamera. Jeg elsker simpelthen de lidt fjollede og helt gennem-glade typer. Det skal komme indefra - det smitter nemlig af på billedet på den gode måde, når glæden og smilet er helt ægte.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
Mit personlige yndlingsskønhedstip er nok det der med at passe rigtig godt på sin hud. Jeg må faktisk indrømme, at jeg er ret dårlig til det, men når jeg husker at rense og pleje min hud hver eneste dag, kan jeg virkelig se en forskel.

Nina Rachlin
Tidligere model og arbejder nu hos Manhattan Clearface.
- Skønhed for mig er, når man kan se, at man er glad for livet, har en gnist i øjnene og kan lide at grine. Jeg vil se efter en frisk pige, som kan smile, har mod på at være med, og som synes, det kunne være sjovt at prøve at gøre noget helt andet end det, hun plejer at gøre.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
- Pas på din hud! Den skal renses hver dag morgen og aften. Brug concealer, masser af mascara og lidt gloss på læberne

Cecilie fra Vi Unge
Ceclie har været på Vi Unge i mange år og er redaktionens ubetingede skønhedsekspert.
- Skønhed for mig handler om at have det sjovt og hvile i sig selv! Når man har det sjovt og ikke tager sig selv eller sit look alt for højtideligt, får man sådan en god udstråling. Jeg leder efter en pige, som ligner en, der har det sjovt, hviler i sig selv og ikke tager sig selv alt for højtideligt. Og så er jeg ret vild med personlige træk som fregner, ustyrlige krøller og mellemrum mellem tænderne - kort sagt, sådan nogle ting, som man måske er lidt træt af, hvis man selv har dem!

Hvad er dit bedste skønhedstip?
- Mit bedste skønhedstip er at passe på sig selv - og at være så naturlig som muligt! Altså ikke sådan noget med at gå uden makeup, men at passe på med at farve hår, holde igen med solen og vælge økologisk hud- og hårpleje, når det er muligt.

Christine Milton
Christine er vært på »Tran¬sistor« på MTV, og ved siden af det laver hun sin egen musik.
- For mig er en rigtig Vi Unge Covergirl en pige, der først og fremmest har det sjovt med at stå foran kameraet. Derfor lægger jeg vægt på, at vi finder en, der er ægte og glad på billeder.


MestLæste