mode

Få Covergirl-stilen

Af Leela Legêne 2. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her får du nogle tips til, hvordan du får stilen som en ægte forsidemodel.

Lige nu kører vores Covergirl kampagne på højtryk, og måske vil du gerne have nogle tricks til, hvordan du får stilen som en ægte forsidemodel. Vi giver dig de vigtigste tips her.

Tip: En forsidemodel er altid klædt i nogle af sæsonens trends. Her er hun for eksempel klædt i en denimjakke, som ses over det hele her til sommer. Få flere ideer til, hvad der bliver moderne på vores modeblog.

Tip:
En hot tendens får dig til at ligne en forsidemodel! Når der er en dille, som hurtigt er oppe at vende, vælger vi tit at have det på forsiden. Der er lavet rigtig mange forskellige slags mobilholdere her til foråret, og derfor har vi valgt, at der skulle sådan en på forsiden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tip: Vi Unges forsidemodeller har altid et sødt og naturligt look. Øv dig på et sødt smil og læg en naturlig makeup. Få tips til, hvordan du får det helt rigtige makeup-look lige her.

Tip: Vores forsidemodeller har stort set altid masser accessories på. Tænk over hvordan du mikser dit tøj, og gå op i de små detaljer. Husk at en flot neglelak sætter prikken over i'et.

Det har hun på:
Denimjakke fra Bik Bok til 699 kroner
Kjole fra H&M til 179 kroner
Mobilholder fra Bik Bok til 69 kroner
Solbriller fra H&M til 70 kroner
Armbånd fra Blond Accessories til 150 kroner

Find din nærmeste forhandler på vores forhandlerliste.

MestLæste