Det sker

Covergirl-semifinalist: Pamela

Af Redaktionen 31. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pamela på 15 år er den anden semifinalist i Vi Unge Covergirl 2011.

De næste ti dage offentliggør vi semifinalisterne i Vi Unge Covergirl. I alt går otte semifinalister videre i konkurrencen om at komme på forsiden af Vi Unge, så hold godt øje med viunge.dk/covergirl, hvor du kan se, hvem de heldige piger er.

Covergirl-dommerne har haft travlt med at udvælge semifinalister, og de har i dag fundet 15-årige Pamela.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Da vi så Pamelas billede i Covergirl-galleriet, vidste vi bare, at hun ville ende i semifinalen. Hun er virkelig køn og har et helt fantastisk sødt smil - sådan et, der får en til at tænke, at hun ville være en rigtig god veninde. og det er vi altså helt vilde med, siger Julie, der er med i dommerpanelet.

Pamela var meget glad og overrasket, da vi i dag ringede til hende:

- Jeg er rigtig glad for at være gået videre - tilmeldte mig nemlig også sidste år, men der kom jeg ikke videre. Jeg håber selvfølgelig, at jeg vinder, sagde hun i telefonen.

Hvorfor skal du vinde Vi Unge Covergirl?
- Jeg vil gerne vinde, fordi det kunne være en super fed oplevelse, og fordi jeg er sjov og naturlig. Og jeg synes selv, at jeg opfylder de krav, som en covergirl skal opfylde. Og lige siden jeg vidste, at jeg gik videre til semifinalen, har jeg håbet på, at jeg ville gå videre og være en af de 3 sidste finalister. Det kunne også være fedt, hvis man så en lidt mere eksotisk pige på forsiden af Vi Unge.

Se en video af Pamela her:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Se alle pigerne, der har tilmeldt sig Vi Unge Covergirl lige her!

MestLæste