Det sker

Covergirl-semifinalist: Allana

Af Redaktionen 6. april 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Allana på 16 år er den sjette semifinalist i Vi Unge Covergirl 2011.

Dommerne er i fuld gang med at finde de sidste semifinalister i vores store Covergirl-konkurrence. I alt går otte semifinalister videre i konkurrencen om at komme på forsiden af Vi Unge. På viunge.dk/covergirl kan du se, hvem de heldige piger er.

I dag har Covergirl-dommerne fundet 16-årige Allana.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hun har et skønt smil! Man kan næsten se, at hun synes, det er lidt akavet at stå foran en masse mennsker og få taget billedet, men hendes smil siger meget, og hun har en fed udstråling, siger Christiane, der er med i dommerpanelet.

Det var en meget glad og overrasket Allana, vi snakkede med:

- Det er super fint! Jeg er meget overrasket. Grunden til, at jeg stillede op, var fordi, der var sket noget trist hos min veninde, så vi havde brug for, at der skulle ske noget sjovt. Så jeg er så glad, sagde Allana, da vi fortalte hende, at hun var gået videre.

Hvorfor skal du vinde Vi Unge Covergirl?
- Jeg vil gerne være Covergirl, fordi det ville være en god afslutning på min tid i Danmark, og det ville være sejt at fortælle mine venner i Brasilien, at jeg har været Vi Unge Covergirl. Det ville være et godt minde resten af mit liv. Jeg vil gerne vinde!

Se en video af Allana her:

MestLæste