Det sker

Covergirl Emily – Jeg er optimist!

Af Stine Nielsen 10. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Søde Emily på 13 år er blandt de tre Covergirl-finalister. For hende har det været en drøm at komme på forsiden, siden hun fik sit første Vi Unge.

Der er ikke længe til, at den store Covergirl-finale bliver afgjort til vores fine fest den 31. maj. Og blandt de tre finalister er 13-årige Emily fra Vejle, som længe har drømt om at komme på forsiden af Vi Unge.

- Lige siden jeg fik mit første Vi Unge, har jeg forestillet mig, hvordan det mon ville være at være på forsiden, at få taget et billede og se så pæn ud, siger Emily.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Covergirl Monique - Det er stadig uvirkeligt

Hvis det skulle ske, at hun løber med titlen som årets Covergirl 2013, har hun en helt klar idé om, hvad hun vil gøre.

- Jeg har tænkt på, at hvis jeg vinder, så vil jeg gå ned i hver butik her i Vejle og købe bladet og se, hvad folk vil sige til det, fortæller hun.

Er glad hele tiden
Det var en overvældende dag, da Vi Unge ringede for at fortælle Emily, at hun var nået til top tre i konkurrencen.

- Jeg sad sammen med en veninde, og det eneste, vi havde talt om så længe, var Covergirl, og om jeg mon kom videre. Jeg havde ikke fortalt mine andre venner om det, fordi jeg ikke forventede noget. Pludselig kaldte min mor på mig, men jeg ville ikke rigtig at svare, før min veninde sagde: "Hvad nu, hvis det er Vi Unge!" Så styrtede jeg ud, og jeg rystede, da jeg fik beskeden, jeg kunne ikke andet end bare at sige: "Ja" og "nej" og smile.

Læs også: De tre Covergirl-finalister er fundet!

Og det er ikke uden grund, at Emily er nået så langt i konkurrencen. Hun har fået masser af stemmer fra læserne på viunge.dk, og ud over sit pæne udseende så har hun en skøn personlighed.

- Jeg synes, jeg er speciel, fordi jeg er glad hele tiden. Man kan vist godt kalde mig en optimist!

covergirl, vi unge, konkurrence, covergirl 2013

Vi glæder os til at kåre vinderen til vores store Covergirl-fest! Skal I med?

MestLæste