Det sker

Covergirl Monique – Det er stadig uvirkeligt!

Af Stine Nielsen 9. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
14-årige Monique er blandt de tre finalister i vores store Covergirl-konkurrence. Se her, hvordan hun reagerede, da hun fik den gode nyhed.

Når Covergirl-konkurrencen bliver afgjort til vores store Covergirl-fest i maj, vil Monique på 14 år helt sikkert have sommerfugle i maven. Hun er nemlig blandt de tre finalister, som kan blive Vi Unges nye forsidemodel.

Læs også: De tre Covergirl-finalister er fundet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For Monique var det en kæmpe overraskelse, da hun fik at vide, hun var blandt de tre finalister.

- Jeg begyndte at græde. Det havde jeg ikke regnet med! Det var vildt, siger hun til Vi Unge.

- Min mor sad nedenunder, så jeg løb skrigende ned til hende. Hun syntes også, det var helt vildt. Vi fejrede det ved at få noget godt at spise, og jeg ringede rundt til familien. Jeg kunne ikke rigtig forstå det - det er stadig uvirkeligt! Det er fedt! Det er en fed fornemmelse, siger hun.

Flere hundrede piger deltog i konkurrencen, hvoraf 20 blev valgt ud til læsernes afstemning. Blandt dem var Monique, som nu også udgør en af de tre sidste finalister i konkurrencen.

Læs også: Hotte kunstnere til Covergirl-festen

Hvordan skal en rigtig forsidepige så være?

- Jeg synes, en forsidepige skal være meget naturlig, så alle vil synes, hun er smuk, men hun skal også have noget, der går ud over det - et glimt i øjet. Noget der gør hende speciel. Det betyder meget, at en forsidepige er en god person, for det kan man se på hendes udstråling. Derfor er det vigtigt, hvordan man er indeni, siger Monique.

Stort tillykke til Monique og de andre to finalister! Hvem hepper du på?

MestLæste