1. Det giver et fint og ret markeret look at tegne med din sorte øjenblyant på den våde kant under øjet. Hvis du vil have looket endnu mere markeret, kan du også tegne med blyanten på den våde kant over øjet.

2. Resultatet bliver altid flottest, hvis du bruger en øjenblyant, der lige er blevet spidset. Køb en blyantspidser, du kun bruger til din makeup, så du ikke pludselig får rester fra din lillesøsters farveblyanter på øjet.

3. Du kan få din streg til at holde længere, hvis du dupper lidt øjenskygge i samme farve oven i stregen, du har tegnet med øjenblyanten.

Læs mere: Sådan lægger du flydende eyeliner

4. Din øjenblyant er perfekt at bruge som skabelon til din flydende eyeliner. Først tegner du stregen med din øjenblyant, og bagefter tegner du oven i stregen med din flydende eyeliner.

5. En vatpind (eventuelt med lidt vaseline på) er perfekt til at rette de fejl, du måske kommer til at lave, når du tegner med øjenblyanten.

6. Hvis din øjenblyant er blevet blød og mærkelig, kan du lægge den i fryseren i 10 minutter, inden du skal bruge den.

Læs mere: 6 makeup-fails, du skal undgå 

7. Hvis du synes, det er svært at tegne den perfekt spids for enden af øjet, så kan du bruge et stykke tape, hjørnet af en ske eller et plastikkort som skabelon.

8. Resultatet bliver endnu mere lækkert, hvis du ensarter huden på din øjenlåg, inden du begynder at tegne med øjenblyanten. Brug lidt concealer eller en hudfarvet øjenskygge.

9. Hvis du synes, looket bliver for markeret, skal du måske prøve at bruge en brun, guldfarvet eller grå øjenblyant i stedet for en sort …

10. Husk, at man ikke skal kunne se hud mellem stregen og din vippekant. Tegn så tæt på vipperne, at der også kommer lidt af din øjenblyant på dem.

Få makeupartistens bedste tips til at skabe et fint look med dine øjenblyanter lige her ...

Har du lyst til at læse endnu flere beauty-tricks? Så tjek stjernernes bedste tips lige her ...

Stjernernes skønne beautytips