Samfund

Er det her fremtiden for iPhone-brugere?

Af Marie Søndergaard 19. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi ved ikke helt, hvordan vi har det med at se de her billeder.

Har du lige brugt rigtig mange penge på nogle nice høretelefoner, eller er du bare vild med, hvor let det er at plogge dine Apple-høretelefoner i din iPhone? Hvis man skal tro rygterne, så bliver fremtiden helt anderledes – i hvert fald hvis du gerne vil have en iPhone 7.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ny iPhone-nyhed på vej?

Der er nemlig dukket nogle billeder op, der meget vel kunne være af fremtidens iPhone, og den har ikke noget stik til høretelefoner. Det vil sige, at man enten skal bruge bluetooth-høretelefoner, eller man skal have skaffet sig en form for adapter, der kan bruges i strømstikket, som ser ud til at være det eneste hul, der er tilbage i telefonen.

Læs også: "Mean Girls"-spil til din iPhone

Hm … nu må vi se. Rygterne har efterhånden været fremme længe, og de her billeder, der er dukket op på de sociale medier, tyder på, der er noget om det. Hvis vi skal se positivt på det, så bliver vi måske fri for sammenfiltrede ledninger i fremtiden, og rygterne går også på nye superhøretelefoner fra Apple med megagod lyd. Vi er spændte på at se, hvad det ender med!

This could be what the new #iPhone7 will look like

Et billede slået op af Steve Crosby (@stephencrosby123) den

Herunder kan du høre stjernernes bedste cover-sange!

Stjernernesbedstecover-sange

Miley Cyrus elsker at synge hendes gudmor Dolly Partons megahit ”Jolene” – og det gør hun også rigtig godt! Hør den her.
”Roar”-sangerinden viste et skjult talent, da hun pludselig kastede sig ud i at rappe hele Jay Z’ og Kanye Wests ”Ni**as in Paris”. Hør den her!
Vi kan høre på Justin Bieber, der synger et cover af Drakes ”Trust Issues”, hele dagen! Hør den her!
Ariana bliver tit sammenlignet med Mariah Carey, og det er der sådan set ikke noget at sige til, når man hører det her cover. Hør den her!
Bea blev kendt i ”X Factor”, men det var først efter programmet, hun lavede dette fantastiske cover af Miley Cyrus’ ”We Can’t Stop” sammen med Boyce Avenue, at hendes karriere tog fart. Hør den her!
Fifth Harmony har holdt sammen efter ”X Factor”, men en af deres bedste optrædener kom allerede i starten, hvor de sang ”Impossible” med Shontelle. Hør den her!
Det er umuligt ikke at holde af den her video, hvor 1D-drengene sidder på en strand og synger Jason Mraz’ ”Im Yours”. Hør den her!
De to charmerende musikere skal snart på en endnu en tour sammen, og de er generelt rigtig glade for at synge sammen. Her synger de et ”mash up” af ”No Diggity” og ”Thrift Shop”. Hør den her!
Ingen cover-liste uden Christopher! Hans Robyn-cover af ”Call Your Girlfriend” var en af de sange, der satte gang i hans seje karriere, og det er der ikke noget at sige til. Hør den her!
Ja, Ed Sheeran får to gange på listen, for han er altså virkelig god til at lave cover-sange! Her synger han 5 Second of Summers supergode hit ”She Looks So Perfect”. Hør den her!

Læs mere om

MestLæste