Det sker

Ny iPhone-nyhed på vej?

Af Stine Kærsgaard 25. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her kunne da være vildt fedt! Vi håber, det sker.

Der går altid masser af rygter, når det kommer til, hvilke nye telefoner der er på vej. Folk snakker om, hvordan de ser ud, hvad de kan, og hvordan de vil være anderledes fra de forrige telefoner.

Læs også: 5 ting, du ikke vidste din iPhone kunne

Og når det kommer til Apple-telefoner, har der nu i et stykke tid gået rygter om, at der ville komme en mindre iPhone, som skulle have en masse forbedringer, men mere ligne en 4’er i designet. Men ifølge nye rygter er det altså ikke helt tilfældet. Flere medier skriver nemlig nu, at den nyere telefon nærmere vil minde om en 5’er i sit design – dog med lidt mere runde hjørner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så hvis du gerne vil have alle de nyeste forbedringer, men leder efter en lidt mindre og fiks telefon, som ikke er lige så stor som designet på for eksempel en iPhone 6, så kan du måske godt glæde dig. Det nye skud på stammen fra Apple skulle i øvrigt få navnet iPhone 5se. Telefonen skulle eftersigende kunne købes i begyndelsen af foråret i USA.

Læs også: Bliv sund med din iPhone

Vi glæder os til en endelig bekræftelse fra Apple!

Her er ti tips til at redde batteriet på din mobil:

10tipstilatreddebatterietdinmobil

Skru ned for lysstyrkenLyset på din skærm stjæler jo så meget batteri, så skynd dig at skrue ned for lysstyrken, hvis du er ved at løbe tør. Du skal bare gå ind i ’Indstillinger’ og ’Skærm & lysstyrke’.
Slå lokaltjenester fraDet er en rigtig god idé at slå lokaltjenesterne fra, hvis du vil spare på batteriet. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Anonymitet’ og ’Lokaltjenester’.
Find den strømslugende appNogle apps skal bruge meget mere strøm end andre, så hvis du går ind i ’Indstillinger’ og ’Batteri’, kan du finde ud af, hvilke apps der bruger allermest strøm og overveje, om det virkelig er nogle apps, du har brug for, hvis det betyder, at din iPhone megatit er flad på batteri.
Luk alle appsDu har sikkert en masse apps åbne, og det sluger altså batteri. Tryk to gange på ’Home’-knappen, og luk de åbne apps på iPhonen.
Sluk for dine appsSelv om du lukker en app, er der stadig nogle, som står og trækker batteri – som for eksempel Facebook og Twitter. Dem har du sikkert ikke lyst til at slette, men du kan faktisk slukke for dem, så de ikke står og opdaterer hele tiden. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Generelt’ og ’Opdater apps i baggrunden’, og sluk appen der.
Slå push-beskeder fraHvis du får en besked, hver gang din veninde liker dit Instagram-billede, eller dit idol skriver noget på Twitter, så er det klart, at dit batteri bliver hurtigt opbrugt. Slå push-beskederne fra ved at gå ind i ’Indstillinger’ og ’Meddelelser’ og slå meddelelser fra i selve appen.
Slå mobil-data fraHvis din mobil trækker data, bruger den også automatisk strøm. Gå derfor ind i ’Indstillinger’ og ’Mobil’, og slå mobildata fra. Så er du ikke længere på nettet, men du kan stadig ringe og sende beskeder, og du kan være på wi-fi.
Slå visuelle effekter fraHvis du har en baggrund, som bevæger sig, så er det klart, at din mobil bruger meget strøm. Overvej, om du skal skifte til en baggrund, der ikke er dynamisk.
Slå energibesparende funktion tilEn af fordelene ved opdateringen til iOS 9 er, at du kan sætte din mobil på energibesparende funktion, indtil du kan komme til at lade den op. Det betyder, at den ikke står og trækker mails, opdaterer apps, og de visuelle effekter bliver slået fra. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Batteri’, og slå funktionen til.
Sæt tiden på automatisk lås nedEr du en af dem, der ikke lige får låst mobilen, når du bruger den, så kan den faktisk ligge længe og lyse, før den automatisk låser. Gå ind i ’Indstillinger’ og ’Generelt’ og ’Automatisk lås’, og sæt den ned til 30 sekunder.

Læs mere om

MestLæste