Samfund

Creepy spøgelsesbillede snyder dig

Af Stine Kærsgaard 2. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What? Vores øjne kan se mere, end vi tror! Det her er både creepy og facinerende på samme tid.

Synes du også, at det her billede er en anelse uhyggeligt? Så synes du måske også, at det er lidt vildt, at vores øjne faktisk selv kan finde ud af, hvordan damen egentlig ser ud, når hun ikke kun fremstår i et negativt billedformat.

PRØV SELV! Kig på den hvide prik på kvindens næse i 15 sekunder (uden at flytte blikket), og før herefter dine øjne over til højre på det blanke, hvide felt … Den scary spøgelseskvinde transformeres nu til en køn brunette!

Læs også: Skræmmende leg er vildt populær på nettet

(Artiklen fortsætter under billedet...)

Tadaaa! Ret vildt, ikke? Det ser ud til, at vores øjne og hjerne kan mere, end vi lige umiddelbart tror. Helt konkret fungerer det sådan, at hvis man stirrer på en farve længe nok (i dette tilfælde blå og hvid), bliver nogle celler i øjnene trætte, hvorfor billedets komplementærfarver bliver mere stærke, og det er derfor, vi lige pludselig kan se kvinden i andre farver.

Læs også: Se det creepy spøgelse bag Demi Lovato

Ret cool alligevel! Har du prøvet det her før med andre motiver?

De her stjerner har set spøgelser:

Stjernerderharsetspøgelser

Calum fra 5 Seconds of Summer boede engang i en gammel lejlighed, hvor der var spøgelser. Han vågnede mig om natten og så en uhyggelig figur ved sin seng. Argh!

Ariana har haft en vildt uhyggelig oplevelse på en kirkegård, hvor hun tog et helt normalt billede, men da hun så på billedet bagefter, var der pludselig to ansigter på det! Hun skyndte sig at tweete oplevelsen til sine fans, som du kan læse her.

Studiet, hvor Lorde indspiller sin musik, er hjemsøgt! Hun mener, at man kan høre spøgelset på optagelserne.

Miley og hendes søster overnattede på et tidspunkt i en lejlighed i London, hvor badeværelset var hjemsøgt. Hanen i bruseren drejede af sig selv, mens søsteren var i bad, og Miley så en lille dreng kigge på hende på badeværelset.

Kesha har i et interview med Ryan Seacrest fortalt, at hun har haft nogle sexede oplevelser med et spøgelse. Hmm…

Jennifer har ikke set et spøgelse, men hun er vildt bange for dem. Nogle gange tør hun ikke vaske sit ansigt, fordi hun er bange for, at hun vil se et spøgelse, når hun kigger sig i spejlet. Måske skal hun holde en lille pause fra gyserfilmene?

Da Tyler flyttede til Los Angeles, boede han i en gammel lejlighed, der viste sig at være hjemsøgt. Skabene åbnede af sig selv, og han følte tit, at der lå nogen i sengen ved siden af ham. Creepy!

Demis barndomshjem i Texas er hjemsøgt af en lille pige! Hun har haft besøg af en synsk, der fortalte hende, at pigen hedder Emily. Demi så tit pigen i sit skab, og da hun var tre, fortalte hun sin mor, at hun legede med pigen.

Da Katy optog en reklame for sin parfume, kiggede hun i et spejl og så en vred mand med et stort overskæg. Der var ingen andre, der så manden, men Katy var skræmt fra vid og sans.

Bellas hus er hjemsøgt, ligesom Demi Lovatos. Hun har tit set en mystisk sølvagtig dame svæve forbi. Uuh!

Lucy har et spøgelse i sit hjem, som tit tænder for kaffemaskinen. Måske spøgelset bare er lidt træt, Lucy?

MestLæste