Samfund

#CharlieCharlieChallenge er fup

Af Susie Pedersen 2. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den skræmmende leg, der de sidste uger har hittet blandt teens i hele verden, viser sig at være det rene fup.

I sidste uge skrev vi om online-trenden #CharlieCharlieChallenge, som på mange måder minder om den skræmmende leg ”ånden i glasset”. Mange har allerede prøvet kræfter med legen, som skulle være vildt uhyggelig, da det handler om at hidkalde en mexicansk dæmon ved navn Charlie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Skræmmende leg er vildt populær på nettet

De er blevet snydt – ligesom os. Det viser sig nemlig, at legen er det rene fup (heldigvis). Den er nemlig opfundet for at markedsføre en ny gyserfilm ved navn ”The Gallows”. Filmselskabet bag gyseren har frigivet en teaser for filmen, hvor #CharlieCharlieChallenge indgår, og den scene er filmet længe før, legen spredte sig på nettet.

Læs også: Stjernernes creepy fan-oplevelser

Vi er egentlig meget glade for, at den skræmmende dæmon-leg ikke er virkelighed …

I galleriet herunder kan de se, hvilke stjerner der har tror, de har set spøgelser.

Stjernerderharsetspøgelser

Calum fra 5 Seconds of Summer boede engang i en gammel lejlighed, hvor der var spøgelser. Han vågnede mig om natten og så en uhyggelig figur ved sin seng. Argh!
Ariana har haft en vildt uhyggelig oplevelse på en kirkegård, hvor hun tog et helt normalt billede, men da hun så på billedet bagefter, var der pludselig to ansigter på det! Hun skyndte sig at tweete oplevelsen til sine fans, som du kan læse her.
Studiet, hvor Lorde indspiller sin musik, er hjemsøgt! Hun mener, at man kan høre spøgelset på optagelserne.
Miley og hendes søster overnattede på et tidspunkt i en lejlighed i London, hvor badeværelset var hjemsøgt. Hanen i bruseren drejede af sig selv, mens søsteren var i bad, og Miley så en lille dreng kigge på hende på badeværelset.
Kesha har i et interview med Ryan Seacrest fortalt, at hun har haft nogle sexede oplevelser med et spøgelse. Hmm…
Jennifer har ikke set et spøgelse, men hun er vildt bange for dem. Nogle gange tør hun ikke vaske sit ansigt, fordi hun er bange for, at hun vil se et spøgelse, når hun kigger sig i spejlet. Måske skal hun holde en lille pause fra gyserfilmene?
Da Tyler flyttede til Los Angeles, boede han i en gammel lejlighed, der viste sig at være hjemsøgt. Skabene åbnede af sig selv, og han følte tit, at der lå nogen i sengen ved siden af ham. Creepy!
Demis barndomshjem i Texas er hjemsøgt af en lille pige! Hun har haft besøg af en synsk, der fortalte hende, at pigen hedder Emily. Demi så tit pigen i sit skab, og da hun var tre, fortalte hun sin mor, at hun legede med pigen.
Da Katy optog en reklame for sin parfume, kiggede hun i et spejl og så en vred mand med et stort overskæg. Der var ingen andre, der så manden, men Katy var skræmt fra vid og sans.
Bellas hus er hjemsøgt, ligesom Demi Lovatos. Hun har tit set en mystisk sølvagtig dame svæve forbi. Uuh!
Lucy har et spøgelse i sit hjem, som tit tænder for kaffemaskinen. Måske spøgelset bare er lidt træt, Lucy?

MestLæste