Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Podcast

Sofie Linde afslører: Jeg har fået nyt job

Aviaya Hansen 13. oktober 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
"X Factor"-vært Sofie Linde er en populær vært - og nu er hun også at finde på Podimo som podcastvært, hvor hun sammen med Frida Brygmann udgiver en ny podcast.

TV-vært, influencer, undertøjsmodel ...

Sofie Lindes CV er langt, men nu tilføjer hun endnu et nyt punkt til den imponerende samling af titler. Hun springer således ud som podcastvært.

Det gør hun sammen med veninden Frida Brygmann. Deres podcast kalder de "VOXEN", fordi den handler om, hvor hårdt det til tider er at være netop det. Voksen.

- Fik du nu betalt din elregning? Får du nogensinde malet den tallerkenrække, du har snakket om uafbrudt siden starten af 2021? Og husker du at fylde salt og afspændingsmiddel i din opvaskemaskine? Og hvem fanden er du i det hele taget?, er nogle af de emner, de ifølge programbeskrivelsen tager under kyndig behandling i den nye podcast.

Skulle du også gå rundt og føle dig voksen og ensom, kan du faktisk give dit besyv med. For de to damer reklamerer med en telefonsvarer, som de opfordrer lytterne til at ringe ind på med dine voksenlivsbetragtninger.

- Faktisk laver vi den her podcast, fordi vi, jeg Sofie Linde og min medvært Frida Brygmann, vi føler, vi har manglet den her podcast, siger hun og fortsætter:

- Og vi håber også, at flere af jer vil føle jer set, når vi snakker om at blive voksen. Og forhåbentligt hen ad vejen finde nogle svar på, hvorfor det er så forbandet hårdt og svært at blive ældre. Det kom bagpå os, indleder Sofie Linde premiereafsnittet.

Hun understreger, at podcasten dog ikke skal være en lang klagesang, der spiller på repeat uge efter uge, men at det skal fungere som et safe space, hvor man lige kan ventilere lidt - i mellem indkøb og betaling af regninger og andre meget voksne discipliner.

Første afsnit er allerede tilgængeligt på Podimo og kan lyttes lige her.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk.

Læs mere om

MestLæste