fie laursen og noah cyrus
Kendte

Sådan blev Fie Laursen og Noah Cyrus veninder

Af Marie Søndergaard 21. februar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du tit tænkt på, hvordan man mon bliver veninder med en stjerne fra udlandet? Læs her, hvordan Fie Laursen og Noah Cyrus endte med at blive rigtig gode veninder.

Hvis man følger med på Fie Laursens blog og Instagram, så ved man også, at hun elsker at rejse til Los Angeles. Hun har mange gange været af sted med sin bror, Boris, og de har fået et ’vildt netværk’, som hun selv kalder det, derovre.

Nogle af dem er Cyrus-familien – og især Noah, som er lillesøster til Miley Cyrus, er det danske søskendepar blevet tætte med. Det startede med, at Boris mødte hende, og de blev venner, og så mødte Fie hende også, da Noah kom til Danmark i forbindelse med Mileys koncert i Danmark i 2014.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fie Laursen savnes af Noah Cyrus

- Hun skrev til mig, at de skulle bo på d’Angeleterre, og hvis jeg havde lyst, kunne jeg komme derind. Det gjorde jeg så, og jeg hang ud med hende, Miley og deres mor, Tish. Det var første gang, jeg mødte dem rigtigt. Vi fik lov til at komme backstage til Mileys koncert, og normalt vil Miley ikke have Noahs venner med på tour, men hun blev så vild med os, at hun spurgte, om vi ville med videre til Amsterdam. Vi havde det vildt sjovt. Noah, Boris og jeg er lidt en trekløver, fortæller Fie til Vi Unge.

Senere kontaktede Noahs mor Fie for at spørge, om hun havde lyst til at komme til USA og overraske Noah til hendes fødselsdag. Fie boede hos dem i omkring to uger og var med til Noahs fødselsdag sammen med hele Cyrus-familien.

Læs også: Noah holder øje med Mileys private dele

- Det var rigtig mærkeligt, for som barn havde jeg set hendes far, Billy Ray Cyrus, på tv sammen med Miley, og så sad han pludselig der foran pejsen og spillede guiter og sang. Men det blev hurtigt helt normalt, og de gav mig koden til deres gate og alt muligt, siger Fie.

Fie ser Noah, når hun er i Los Angeles, og da Noah var i London før jul for at promovere sangen ”Make Me (Cry)”, spurgte hun, om Boris og Fie ville komme over og besøge hende, men Boris skulle optage til "Paradise Hotel", så det blev desværre ikke til noget.

- Jeg havde ikke lyst til at tage til London selv, for Noah ville få travlt, så jeg ville være meget alene. Men jeg skal se hende næste gang, jeg skal til LA, siger Fie.

Herunder kan du se billeder af Noah:

NoahCyrusstiludvikling